Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГИ "AG"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ГИ "AG"

Колеги, имам приятел който има доста сериозен проблем с въпросната газова. Става въпрос за това: колата върви безпроблемно на бензин, дойде ли момент и когато обърне на газ започва да прекъсва и да хълца на ниските обороти. Мине ли 4000об/мин работи на газ без проблем. Миналата седмица се върна от море и тогава му се случило,че докато кара извънградско само на газ се получава така, че всъщност колата показва, че се движи на газ, а харчи бензин. Нещо се е объркало самото копче или нещо такова? Остава само да се гадае. Та въпроса ми е - Някакви идей от къде може да са горепосочените проблеми и най-важното къде може да се отстранят, защото никой "газаджия" не иска да се фане да я прави тая ГИ до момента. За гр. Русе става дума. Ако се наложи ще отиде и до където ще се наемат, целта е да се направи колата и да си работи на газ.

Благодаря на отзовалите се.

Това което ще ти кажа няма да ти хареса ((.Купих навремето една кола с монтиран в чужбина същата марка ГИ и при каране в града не се усещаше проблема,но на дълъг път миришише,гореше супер много и понякога отчиташе,че е на ГАЗ,но беше на бензин.Абсолютно като твоя проблем...обиколих какви ли не сервизи(от София съм)и навсякъде едно и също ми казаха,че този вид ГИ са с капсоловани газови инжектори (или нещо подобно вече забравих) и немогат да се сменят с други,само от същата марка трябва да е,но тези AG са спрени от производсто и си сложих друга защото нямаве как да се поправи...това е решението ((
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

За кое АG говорим?

Холандското или полското?
      За механичната или за ел. системата?
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Холандкото говоря аз,колегата незнам
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

да точно за холандското става въпрос.

Comment

Working...
          X