Известие

Collapse
No announcement yet.

Метанов ижекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Метанов ижекцион

Здравейте.Знаете ли кои може да ми сложи метан.Казаха ми да питам Роби.Можете ли да ми помогнете?

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Ства дума за 166-ца 2.5 в6

Колега не съсипвай хубавата количка (ако е тази на Коста) с метан ;( АКо все пак си решил, че ще минаваш на алтернативно гориво поне и сложи един хубав Газов Инжекцион, а не метан....

Роби може да ти постави ГИ, звънни му и се консултирай с него, ако трябва и на живо кое ще е най-добре в твоя случай..
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Роби не може да ти помогне, освен да те насочи към колеги, щото не работи с метан.
      Иначе ако се монтира метанова уредба трябва да е Метанов инжекцион. Цена не мога да ти кажа щото това зависи от броя на бутилките дето се монтират.
      Примерно една голяма-80л. бутилка ще ти осигури/със спокойно каране/ пробег окоро 200км. и цената на уредба от среден клас за тая кола ще бъде около 1800-2000лв.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

благодаря момчета

благодаря за отговорите. Все пак съм на мнение, че един добър метанов инжекцион няма да прецака количката.

Comment

Working...
        X