Здравейте, колеги!Предлагат ми газова уредба втора употреба, бутилката е за резервната гума.Дават ми я с изпарители с всичко.Но всъщност аз незнам какво е това всичко.Какво трябва да гледам за да не ме излъжат или да не ми дадат нещо към комплекта.Извинявам се за глупавия въпрос, но като не разбирам.А и цената на всичко е 130лв.Как ви се струва на вас, добра ли е офертата? И изобщо добре ли е да се взима втора употреба и колко би ми струвало поставянето? Поправка - газовата била обикновена.
Известие
Collapse
No announcement yet.
АГУ - втора употреба
Collapse
X
-
Здравей,на 145/146 не е много препорачително да се слага обикновена газова,щот повечето са с пластмасов колектор,има вариянти да стане ама си зависи от сервизите,повечето майстори не се занимават.Първо се консултирай в някой сервиз.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
-
Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщениеЗдравей,на 145/146 не е много препорачително да се слага обикновена газова,щот повечето са с пластмасов колектор,има вариянти да стане ама си зависи от сервизите,повечето майстори не се занимават.Първо се консултирай в някой сервиз.
Така че според мен е безсмислено да се правят такива експерименти.Газовия инжекцион не е измислен случайноVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеТо всичко става ама нали се сещаш че както и да се направи с емулатори "кихалки" и т.н. винаги има опасност да гръмне, а случи ли се това оставаш на пътя в по-добрия вариант а в по-лошия и се палиш
Така че според мен е безсмислено да се правят такива експерименти.Газовия инжекцион не е измислен случайноLast edited by milenmilan; d.m.y г., 18:43.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Comment
-
От някъде дърпа въздух и свещите са за смяна от това би трябвало да е,но не мога да се занимавам,че сега не я карам толкова често.А до колежката на 145 ако се намери алуминиев колектор става,но ще трябва да се сложат доста неща,първо ако бутилката не е евро клапан при ново слагане ще ти се изисква(поне на мен ми искаха ).А и вървежа не е както беше.Last edited by milenmilan; d.m.y г., 19:07.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Comment
-
Тогава,може да стане тази газова на колата ти,като ценна не е много но все пак то и самите обикновени газови не са много скъпи.ето например извадка от един сайт "пълен инжекцион – 430 лв (Турски изпарител, клапан, емулатор за дюзи)" , "пълен инжекцион – 530 лв (оригинален Ловато изпарител, клапан, емулатор за дюзи)". Това са ти цените за нови с монтаж и всичко необходиме за колата ти,а ако вземеш втора ръка,като намериш майстор ще иска да му платиш,ще трябва емулатор за дюзи, ако бутилката е по стара както споменах,евро клапан(сонда),и г/д отиваш на същите цени .Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеТо всичко става ама нали се сещаш че както и да се направи с емулатори "кихалки" и т.н. винаги има опасност да гръмне, а случи ли се това оставаш на пътя в по-добрия вариант а в по-лошия и се палиш
Така че според мен е безсмислено да се правят такива експерименти.Газовия инжекцион не е измислен случайноАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от bis145 Покажи съобщениеКолега milenmilan какви са тези цени за пълен ижекцион?Незнам от къде си, но на мен тук в Пловдив ми казват цена от 850лв.А бутилката която ми предлагат е BRS.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Comment
Comment