Колеги, моля предложете някой добър газаджия в Пловдив, които да разбира и от нашите коли. Колата ми е 146 1.3 Боксер. По възможност, да е билизо до района на бул. 6ти семпетври (зад тепето на стария град). Когато е на газ сама си минава на бензин, а на бензин на моменти просто си забива муцуната, и дори и даваш газ ефект няма. Предполагам, че това е бензиновата помпа но трябва да си оправя първо газта!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газаджия в Пловдив
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от FuckIt Покажи съобщениеКолеги, моля предложете някой добър газаджия в Пловдив, които да разбира и от нашите коли. Колата ми е 146 1.3 Боксер. По възможност, да е билизо до района на бул. 6ти семпетври (зад тепето на стария град). Когато е на газ сама си минава на бензин, а на бензин на моменти просто си забива муцуната, и дори и даваш газ ефект няма. Предполагам, че това е бензиновата помпа но трябва да си оправя първо газта!155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
-
Първоначално публикувано от FuckIt Покажи съобщениеБлагодаря! Свърши ми работа човека, на разумни цени работи, не ми харесаха някои неща, но няма значение. Бих се върнал при него!
на кръстовището на първенец и коматево има едни пичове доста ги разбират по време на движение прави настройките на газта с лап топа в купето доста ги бива
Comment
Comment