Известие

Collapse
No announcement yet.

Газаджия в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газаджия в Пловдив

Колеги, моля предложете някой добър газаджия в Пловдив, които да разбира и от нашите коли. Колата ми е 146 1.3 Боксер. По възможност, да е билизо до района на бул. 6ти семпетври (зад тепето на стария град). Когато е на газ сама си минава на бензин, а на бензин на моменти просто си забива муцуната, и дори и даваш газ ефект няма. Предполагам, че това е бензиновата помпа но трябва да си оправя първо газта!

Първоначално публикувано от FuckIt Покажи съобщение
    Колеги, моля предложете някой добър газаджия в Пловдив, които да разбира и от нашите коли. Колата ми е 146 1.3 Боксер. По възможност, да е билизо до района на бул. 6ти семпетври (зад тепето на стария град). Когато е на газ сама си минава на бензин, а на бензин на моменти просто си забива муцуната, и дори и даваш газ ефект няма. Предполагам, че това е бензиновата помпа но трябва да си оправя първо газта!
    Красьo на гарата в Тракия е човека!
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Благодаря! Свърши ми работа човека, на разумни цени работи, не ми харесаха някои неща, но няма значение. Бих се върнал при него!

Comment

Първоначално публикувано от FuckIt Покажи съобщение
        Благодаря! Свърши ми работа човека, на разумни цени работи, не ми харесаха някои неща, но няма значение. Бих се върнал при него!

на кръстовището на първенец и коматево има едни пичове доста ги разбират по време на движение прави настройките на газта с лап топа в купето доста ги бива

Comment

Working...
        X