Известие

Collapse
No announcement yet.

къде зареждате газ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хаха, кофти за несполуките наистина момчета, аз май съм нямал такива проблеми и съм доволен от Shell , ама нищо чудно скоро и аз да изпишя ( да не се случва на никой по-добре повече де ). Аз си пълня бутилката от Shell-a в Дианабад като пътувам на някъде и не се оплаквам ...засега . А бе хора тая газ дали ще поскъпва или ще си държи цена засега? Вие колко изкарвате с 25-30 лв газ (моета бутилка толкова побира ), аз карам някъде 2 седмици като въртя алфата всеки ден по 15 км средно.

Comment

Аз със 30 л. изкарвам 4-5 дни максимум. Ама това е защото въртя геврека много.
      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Омв със сигурност не зареждат от Австрия или поне случайно може индиректно от там да се е паднало. За справка - http://www.gastradebg.com/pagebg.php?P=6 , доколкото разбрах - скоро и бенз. и нафтичка от същото място ...

Comment

Петрол и Лук Ойл.
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

от omw зареждам от там маи наи добре върви барутника
            а 30 литра ми стигат за 2 дена макс

Comment

Аз зареждам от Петрол и от Еко - там приемат картите ми . Доволен съм.За разхода- на последното ходене до Солун -под 10лв./100км. при цена 1,00-1,03лв/литър скорост- колкото пътя позволява. Какво повече може да иска човек
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от ramore
                Аз пък се научих да зареждам от Shell GAS, щото ми казаха, че тях ги зареждал Кълвача ГАЗ, а пък както знаете той само с газ се занимава и чувам, че неговата газ е най-добра. Аз съм си доволен ,пробвайте иначе бенз си слагам от ОМV по принцип.
                Незнам баце няколко пъти зареждах на шел и газта е отвратителна,колата нито върви,глъхне и харчи с 2 литра отгоре....
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Извинявам се, че възкресявам стара тема, но би ми било интерсно да разбера сега как е положението със зареждането. Понеже аз не мога, моля някой, който знае как, да пусне като анкета 'Къде предимно зареждате' или пък 'От коя газ сте най- доволни'. Шел, ОМВ, Лукойл, Ромпетрол, Петрол, Еко, други. И може да се добавят отговори на въпроса 'Кое определя избора Ви'- цената, качеството, без значение и т. н.
                  Last edited by didod; d.m.y г., 16:43.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Лукойл, и ЕКО напоследък.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Вече има нов игралец - Блу Форса на Петрол.
                      Зареждал съм на ЕКо/на 100 м от вкъщи са / - нямам оплаквания.Но чат пат се случва да те поодарят в грамажа.На ОМВ също съм зареждал и от там съм доволен.Блу форса също не е лоша ,но е по-скъпа.Днес видях на едно мсто газ станция на Газ-треид и газта беше 1,07лв.Мисля да опитам Ромпетрола чувам добри отзии за тях.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

само боклуци навсякаде аз съм най-доволен от лукойл
                        Last edited by de4o; d.m.y г., 23:36.
                        sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Ох тази газ, за мен е скъпа, ама по-добре от бензина, с 30л минавам 230-250км само градско в София, 12-13 разход, иначе сипвам на Ромпетрол в Надежда, и на Шел Орион (друг Шел съм пробвал и лъжат в грамажа), Петрол от блуфорса, но четох нещо, че била кофти за Фобуса и спрях
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

Само ЕКО... Тая година на път за морето си сипах на Лукойл Карлово. Резултата беше че на 5к оборота започваше да прекъсва, а с газ от ЕКО подминавам 6к. А за разхода - лятото до Гърция и обратно (предимно извънградско): 10/100

AR 145 QV '97

Comment

Вече и аз имам впечатления...

Сипвал съм само на Петрол блуфорс и на Шел...

Разлика не усещам никаква... Освен че петрола е малко по скъп... Шел газ слагам на шела в Дианабад, защото ми е точно до в къщи и постоянно минавам от там. Колата ми върви много добре и да чукна на дърво не ми прави проблеми. Имам приятел който също кара на газ и също от там слага. Като сложи на друго място и има проблеми и той е заклет фен на тоя шел до у нас.

Иначе аз не смея да слагам на друго място... В момента направих 2 засичания с тая газ от шела и разхода 2 пъти ми е 12литра (малко под 12--> 20лв. 17.6 литра газ за 150-155км.) Това е хубаво на газта, че може да направиш точно засичане... Засичам докато свърши газта-започне да забива....
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Аз зареждам на Петрол в Люлин. Пробвал съм ОМВ и Шел. Особена разлика не усетих. И все се чудя има ли значение налягането в колонката за пълненето на бутилката?

Никой ли не може на анкета да го пусне това? Ще се мъча май утре
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X