Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми добър газаджия за монтаж на газов инжекцион в Пловдив.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръчайте ми добър газаджия за монтаж на газов инжекцион в Пловдив.

Колата е Алфа 156 1.8. Решил съм да си монтирам ГИ, поради спекулативните цени на бензина, липсата на държава срещу картелите и ниският стандарт на живот в България.
    Препоръчайте ми добри монтажисти на газов инжекцион в някой от градовете Кърджали, Хасково, Пловдив.
    Last edited by zihni; d.m.y г., 18:29.
    Alfa 156 1,8 TS 2001

На асеновградско шосе, точно до Лукойл посока Асеновград, мисля, че сервиза се казва Фагу.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

На Ланди Ренцо представителите в Пловдив на Кукленско шосе от колелото на околовръстното по посока града третата сграда вдясно.
      Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
      Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
      Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
      Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Първото впечатление и от двете места (неприятно) е, че и двата сервиза нямат цени за монтаж и увъртат веднага към "хиляда, хиляда и нещо и т.н., плюс еди колко си ако искате еди каква си по-хубава сонда...". Увъртат, когато ги питате колко струва само монтажа(познайте защо?...)
        В Ланди цената е от 970 до 1850 за кола с 4 цилиндъра. Но, никога няма да хванете 970! Излиза, че това е просто за уловка за балъци. Работели само с италиански части, но никой не казва какви точно.

Единствения коректен отговор получих от www.kmark.eu, гр.Пловдив , 4003
        ул. " Хан Телериг " 5 (малкия Гигант). Ще се радвам, да се намери някой който е ходил при тях да сподели впечатления.
        Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

AEMK на Кукленско шосе. Емо Тоягата.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Учудващо колко малко сте на газ колеги... Само три отговора и нито едно впечатление от първа ръка.
            Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

Не сме малко просто във Пловдив няма кои да ти свърши качествена услуга от този род.
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от zihni Покажи съобщение
                Учудващо колко малко сте на газ колеги... Само три отговора и нито едно впечатление от първа ръка.
                Може би е по-правилно първо да се ориентираш към марка и модел ГИ и след това да намериш, къде могат да ти монтират уредбата.

Аз карам с ГИ "Фобос" и съм много доволен.

Ето списъка със сервизи, занимаващи се с такива уредби.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

аз преди 5 години слагах в Пловдив с фобос съм и съм много доволен от старанието и монтажа!

ВЕГО-ГАЗ 98
                  сл.тел 032 67 65 19
                  0888 62 51 62...

Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Моята газова е монтирана в Италия, но на предишната ми кола я поставиха в сервиза на БРЦ, в момента се намира в ЖК "Тракия" до гарата, бях много доволен от обслужването и от инсталацията.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ами например ВААС Ауто - монтират Тартарини, 0877165720. Можеш да звъннеш и да питаш, пичовете работят свястно и не увъртат, като чуят за алфа.
                      ...
                      155 1,6 TS 16V `96
                      166 2,4 JTD `99
                      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

колеги, мисля че темата е с рекламна цел, но ако бъркам - извинявам се и препоръчвам тартарини ,това е за пловдив ,другото решение е на гости в софия и при Роби - най добре ги познава нашите коли
                        Alfa GTV 1.8 TS
                        Alfa 33 1,4 feeling 94г.
                        Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Не е в Пловдив,а в Септември, но колегата го познава поне половин България.

град Септември -Янис /Янко Керимов/ телефон 0878 601688 имейл: qnis3@abv.bg
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Колеги, благодаря за отзивите. Веднага искам да опровергая тези от вас, които ме подозряха в опит за реклама. Наистина смятам да си монтирам ГИ на колата, ако някой се съмнява, моля да заповяда да му покажа колата и пак след седмица две да се убеди, че е монтирана уредбата. И щом е ,чак толкова важно, а не би трябвало, няма да пиша тук коя марка съм предпочал накрая. Макар, че смятам смисълът на този форум е именно да отсяваме и качествени и не толкова, стоки и услуги свързани с колите ни.
                            Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

Майстора от град Септември не отговаря на телефона, макар наистина чета хубави думи за него. Изглежда връзките с клиенти не е от най-силните му страни...
                              Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

Working...
                              X