Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход ви дава БРЦ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е коректно, да, нали и аз това написах. Вдига се пропорционално спрямо разхода на бензин.
    156 2.0ts selespeed

Comment

1.3 боксер
      София градско:
      газ-15 л.-16 л.
      бензин 12 л. - 13 л.
      Извън градско (110-140 км/ч):
      газ 9 л. - 10 л.
      бебзин 7 л. - 8 л.
      Изминати 20000 км с ГИ Симгаз
      Поздрави!
      146 1.3 боксер 1996г.
      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Ами здраве да е , ама наистина е доста изсилено от газаджиите като ти кажат!! "вървежа 1:1 няма да усетиш разлика , дори и да има ще е много малка не се усеща" , после разхода " 0.5 максимум!!!! 1 литър" накрая , колата стабилно губи динамика и ти гори 2.5 литра отгоре ми ЕВАЛА това само мога да им кажа ...
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Ами здраве да е , ама наистина е доста изсилено от газаджиите като ти кажат!! "вървежа 1:1 няма да усетиш разлика , дори и да има ще е много малка не се усеща" , после разхода " 0.5 максимум!!!! 1 литър" накрая , колата стабилно губи динамика и ти гори 2.5 литра отгоре ми ЕВАЛА това само мога да им кажа ...

Колега, търговските трикове са си търговски трикове.....

НО, ако наистина усещаш сериозна разлика в динамиката, вероятно нещо не е наред и следва да му обърнеш внимание.

Наистина разликата в динамиката трябва да е едва забележима.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

http://www.spritmonitor.de/en/overvi...ml?powerunit=2
            това май беше сайта.
            Колега, очевидно имаш проблем със завишен разход. Като гледам, си с автоматична скоростна кутия (дистинктив май това беше ). Това може би спомага за разхода. Но все пак си с около 2 литра над нормалното по мое мнение. Ами значи остава да се търси причината - тази газ не може да изчезва просто така - първо виж някакви тъпи причини да няма - да изпуска отнякъде, например. После - донастройка - топ майсторите я правят дори докато колата се движи в различни режими. Такива работи. В краен случай смени газаджията, та дори ела в София. Не може една банална газова уредба да те хвърля в такива филми. Успех ти желая в начинанието, така или иначе на газ е по изгодно...
            sigpic
            Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Днеска свърши бутилката , с 27.70 литра газ минах 140 извънградско и 100 градско ... което реално е много добре , не знам как става обаче 5 зареждания ми гореше много това много добре ... не разбирам как се получава?

EDIT: И днеска слагам пак на същата бензиностация побира ми 27.44 литра и минах 24 км и ми изгасна 1 диот, а те са 4 и накрая почва да мига последния или кажи речи 5 диота , и ако така се пада 125 км с 27.44 литра излиза 22/100 абе не ги разбирам тези газови какво става 1 път гори като танк друг път като 50 коня ... почвам да се нервирам много.
              Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 01:02.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Те тия диоди дават съвсем груба представа за газта в бутилката, хич не гаснат на еднакви количества - та изобщо не се шашкай, ами гледай крайния пробег!
                И за сверка - тая Ланча от подписа я газифицирах октомври 2008г. с BRC в Пловдив - Тракия и съм много доволен, даже на контролен/гаранционен преглед не съм им я карал - разлика в динамиката наистина не се усеща, среден разход 10-11л, градско/извънградско ми е еднакво, ама то при мен извънградското е все 130-160км/ч.
                Last edited by Zarini; d.m.y г., 01:53.
                Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Първите диоди при мен не ги гледам. единствено точно ми показва послвдния диод. като остане само той без да мига, са ми 110-120 км. градско.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Направи поне 20 зареждания и засичания пълно/пълно, усредни си разхода и тогава виж какво става. Другото са несериозни работи.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ми дано тез диотчета да лъжат , иначе 1 въпрос забелязвам едно пукане от гърнето като върна газта от към 2 и нещо оборота не винаги но се случва на какво може да се дължи?

Comment

Или на пропуск на газ през вакума или на богата смес.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

богата смес ще е , щото има няколко проблема , като сменям предавка и забива носа ... не ми харесва и динамиката ... определено не са я настроили добре ,... и на 7ми имам път към Пловдив и пак ще ходя да я оправят...

Comment

Градско ми излиза към 15.1/100 еми доволно толкова толкова

Comment

Много е колега. В София много рядко ми качва над 14 и това при средна скорост от 10-14 км/ч.
                              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                                Много е колега. В София много рядко ми качва над 14 и това при средна скорост от 10-14 км/ч.
                                И на мен не ми качва над 14 дори през зимата. Но разликата от литър-два може да се отдаде и на стил на каране.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X