If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-хубаво си вземи рейка с 4, защото са регулирани да са еднакви
Какви еднакви бре колега? "МЕД" дюзите на Ренцо са 4 отделни инжектора в общ корпус. Разликата е, че това са си точно инжектори като бензиновите по устройство а не клапани като на обикновените рейки.
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
Какви еднакви бре колега? "МЕД" дюзите на Ренцо са 4 отделни инжектора в общ корпус. Разликата е, че това са си точно инжектори като бензиновите по устройство а не клапани като на обикновените рейки.
Не се изразих правилно. Но тук до мен продават и комплектите от 4 инжектора в общ корпус са си регулирани да са си еднакви. А хората, които се занимават с това са едни от водещите газаджии, а собственикът на фирмата Д.. е обучил бая сервизи и газаджии за какво става на въпрос
На Бравото на жена ми уредбата е омегагаз слагана при роби,а дюзите са матрикс-4 във една рейка която се сменя цялата или 4-те,причината беше че едната спря да работи след което представителите на Ланди за Варна ми смениха рейката по гаранция,а принципно цената и беше 350лв
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Тя ще си работи, но ти трябва добър газаджия да ти провери и настрои точно нещата за да не ти получава единия цилиндър повече/по-малко газ в сравнение с другите, и да няма някакъв дисбаланс в двигателя. Освен това с нашата газ го дават, че е желателно след 30 000км да се сменят дюзите
Comment