Чудя се защо от скоро почна да ми мирише на газ покрай колата се едно на недоизгоряла?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо мирише на газ покрай колата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfonso 155 Покажи съобщениеСамо когато работи с обикновена газова съм 1.7
Залагам на гумичката на втората камера, която ако не се сменя на всеки 15 - 20К пробег, поради боклучливата ни газ престава да уплътнява добре и така предозира газта.
Един анализ на изгорелите газове веднага ще го потвърди. Може да се компенсира с реглаж на изпарителя или да се смени въпросната гумичка.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonso 155 Покажи съобщениеЧудя се защо от скоро почна да ми мирише на газ покрай колата се едно на недоизгоряла?
Колега оправи ли проблема? каква беше причината?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 20v Q-tronic
Comment
-
Доста закъснял отговор но дано послужи на други колеги.КОЛЕГИ ако надушите миризма на газ около вашият автомобил или вътре в купето.!!!!Веднага отивате на газаджия моментално ако не разбирате.Миризмата на газ идва от една и само една причина.ОТ НЯКЪДЕ ИЗТИЧА ГАЗ.Не карайте колата си така особено в летните жеги.Все пак карате бомба в багажникът си под формата на газова бутилка под налягане и един теч на газ може да предизвика пожар или взрив,което е неприятно.Айде успех на всички.
Comment
Comment