Може ли някой да ми каже какъв инжекцион трябва да сложа на алфа 147 2.0. И да ми обясни дали като сложа тази газ колата ще си върви по същия начин и т.н. Руса съм по душа така , че ми обяснете разбираемо...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион , помогнете
Collapse
X
-
Ами колата си става с обикновен газов инжекцион. Цените са от 800 до 1300++. Според мен е много важно монтажа да е направен кадърно и качество. Това вкл. и настройката на самата уредба. Бих те посъветвал да не се хвърляш на най-евтините варианти ГИ(газови инжекциони). Може би търси нещо в златната среда около 1000лв. За уредбите и компютрите има много голям избор на марки и модели, но по принцип твоя газаджия би трябвало да вземе това решени с оглед на цената, която си готова да платиш и качеството, което търсиш.
Аз лично съм с монтирано ГИ Simgas от колега от форума. Той е и модератор на форума,така че няма как да не го забележиш как се казва и неговите координати...До сега всички коли съм ги правил при него и съм много доволен. Важно е не само да ти се монтира както трябва, ами и ако възникне проблем да ти бъде отстранен най-бързо и безболезнено. Тоест да има добра поддръжка. Това за мен го предлага колегата.
За уредбите. Всички нови по принцип са си с гаранция, като пак според марки,цени и т.н. си зависи периода.
Стандартно за тази цена ще получиш. Нова система с гаранци. Тя най-елементарно вкл.
- бутилката в която ще съхраняваш газ (ако ще е с по странна форма, нпр. като резервната гума си трябва доплащане според бутилката)
- инсталация: тръби и окабеляване от бутилката до двиг. отсек. Тръбите за зареждане. Дюзите, които се монтира върху двигателя и с едни маркуч стигат до цилилндъра на двигателя за да впръскват гориво, компютър, който се занимава с управлението на системата и взема сигнали от компа на колата. И "изпарителя" което не е точно изпарител, но е една кръгла метална чукачка, от която излизат и влизат маркучи.
Това всичкото е един стандартен монтаж и всичко си е включено.
За вървежа. Колата ще върви или колкото на бензин или една идея по-слабо според това как бъде настроена...все пак сигурно ще се търси златната среда за разход/вървеж.
При ГИ колата се пали и работи известно време на бензин, а после системата сама си прехвърля на газ. Тоест винаги имаш палене и каране на бензин и бензиновата ти система трябва да е изправна и да си имаш бензин в резервоара.
Това е накратко...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
а аз направо да кажа свържи се с robygas и си свърши работата!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеа аз направо да кажа свържи се с robygas и си свърши работата!
Шегувам се бре. Пратих инфо на колежката.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеКаква работа?
Шегувам се бре. Пратих инфо на колежката.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеКаква работа?
Шегувам се бре. Пратих инфо на колежката.Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАми първо с колата после вече се разбирайте хихихихихи
ех че сте значии аз можем и тати може, ама тя козата си сака ПРЪЧ!!!!
Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
Comment