Колеги , изпадна ми ГИ за "карабината" . Изпарителя е томасето , рейката е apache ig1 , компа е бардолини . Въпроса ми е ,тая комбинация подходяща ли за тоз мотор ? .Ще се радвам да споделите .
Известие
Collapse
No announcement yet.
ГИ на 155 1.8 8клапана
Collapse
X
-
Става. Слагай я.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Те такава Алфа нема , да гори малко и да бега много . Колеги ,надявам се да помагате с съвети при монтажа , ще бъда адски задължен .Last edited by cobra_11; d.m.y г., 22:29.LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
LANCIA THEMA 2.0 8V
ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D
Comment
-
Първоначално публикувано от cobra_11 Покажи съобщениеТе такава Алфа нема , да гори малко и да бега много . Колеги ,надявам се да помагате с съвети при монтажа , ще бъда адски задължен .Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
Надявам се колегата да не се сърди, че използвам неговата тема, но защо да пълня форума с други подобни теми..Искам и аз да попитам..намерил съм газов инжекцион втора употреба на добра цена, ползван малко понеже колата е ударена и сега го продава. Колата ми е 155 1.7 тс..сега е с обикновена газова, но искам инжекцион разбираемо защо! Та въпроса ми е колко ще ми излезе монтажа и майсторите ще се съгласят ли да го монтират..някой от вас пробвал ли е по този начин ? И някаква цена за настройка ? Благодаря ви предварително, че съм пред дилема просто не искам с обикновената газова да карам..или нов, но на лизинг ? Има добри оферти на Фобос! В Пловдив ли е най-близко да ми го монтират, че съм от град близо до Смолян.
Comment
Comment