Здравейте колеги от 4 години все се заричам , че никога няма да сложа газ ... ама е го на . Решил съм да слагам газов инжекцион и искам мнения и съвети за това какъв изпарител и дюзи да поръчам . Какъв трябва да е компютъра и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми газова
Collapse
X
-
Ами за сега съм решил да ми го слагат тук и УЖ е мой човек прави ми и отстъпка и ми препоръча някои работи но искам да видя хората които ползват газови инжекциони от какво са доволни и от какво не .sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
По-важно е как ще ти го монтират. Намери сигурни и кадърни хора, които да я свършат тази работа и няма да имаш ядове. Аз ходя веднъж в годината само за смяна на филтри, не знам какво е това настройка и диагностика. Иначе за протокола съм Бардолини инжекцион, много евтин за поддръжка според майсторите. Един съвет: кажи им да не ти дупчат елементи от колата за пробката, а да я сложат до капачката на резервоара. Перфектно пасва и не се вижда. Поздрави!Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Пасва ама дъното е пластмасово и е въпрос на време да се спука, заради дългия лост, който става с пистолета.
Аз бих ти препоръчал това, което аз съм си инсталирал и работи перфектно: Agis комп. + Magic инжектори + Magic редуктор. Мога да ти дам и координатите на официалния доставчик, във Варна е, а ти редовно си там. Ако решиш пиши ми на лично.
Поздрави!145 QV Selespeed
GTV 2.0 TS ´01
Comment
-
Първоначално публикувано от 145selespeed Покажи съобщениеПасва ама дъното е пластмасово и е въпрос на време да се спука, заради дългия лост, който става с пистолета.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение3-та година вече почвам и не съм имал проблем. Пробката не я свалям стои си постоянно там.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
За газови питайте газаджии, а не по форумите. Всеки си е хванал някаква марка има си оборудване за нея и си я знае наизуст.Работи си човека примерно 10г с една скъпа и една евтина марка, няма смисъл да го тормозиш с 3-та, 5-та и така нататък при положение, че компетентния е той
Виж кой е най-добрия в района хвърляй му ключовете и не се шашкай
Колко газови ще съм сменил аз примерно на моя TS, че да ти дам акъл коя е по-добрата?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Ще пиша пак след известно време , като я сложа да си кажа мнението доволен ли съм не съм ли с какви компоненти е и разходи и т.н.
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЗа газови питайте газаджии, а не по форумите. Всеки си е хванал някаква марка има си оборудване за нея и си я знае наизуст.Работи си човека примерно 10г с една скъпа и една евтина марка, няма смисъл да го тормозиш с 3-та, 5-та и така нататък при положение, че компетентния е той
Виж кой е най-добрия в района хвърляй му ключовете и не се шашкай
Колко газови ще съм сменил аз примерно на моя TS, че да ти дам акъл коя е по-добрата?
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеЕдин съвет: кажи им да не ти дупчат елементи от колата за пробката, а да я сложат до капачката на резервоара. Перфектно пасва и не се вижда. Поздрави!
Първоначално публикувано от 145selespeed Покажи съобщениеАз бих ти препоръчал това, което аз съм си инсталирал и работи перфектно: Agis комп. + Magic инжектори + Magic редуктор. Мога да ти дам и координатите на официалния доставчик, във Варна е, а ти редовно си там. Ако решиш пиши ми на лично.
Поздрави!sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Comment
-
Ако сега си монтирах ГИ, бих заложил на Турция, т.е. там да я монтират и настроят. Ако не ти пука дали ще е надупчена където падне, навсякъде е добре. А ако не искаш да ти я монтират с винтчета за гипсокартонени плоскости пиши на ЛС да те предупредя да не ходиш на едно конкретно място.Alfa 156 1,8 TS 2001
Comment
-
Надупчат ли ми колата по тоя начин после ще им надупча главите по същия . Предварително предупреждавам за такива неща , така че предполагам (Затяхно добро) няма да има такива нещаsigpic
Comment
-
Здравей колега. И аз като теб бях пред дилема за ГИ. Спрях се на LANDIRENZO и не съжалявам. От Сливен съм и ходих да ми го монтират в Ямбол понеже там имат сервиз. Да ти кажа не съжалявам, много добре си свършиха работата момчетата. Вече година не ми се е налагало да ходя за настройка или нещо подобно. Успех в избора.
Поздрави.
Comment
-
Здравей колега , аз като имах твоята дилема ,поразрових и из другите форуми и така хората заговориха за 2 сервиза главно.Промоцийките които предлагаха на сайтовете си , разбира се не ми ги препоръчваха като слаби за моята кола.Накрая избрах тези които ми показаха че не ги събират частите според нуждите ами работят с готов комлект , разпечатаха кашон в който имаше всичко дори и черни кабелни превръзки и нито един елемент не е от друга марка. При тези условия самия производител гарантира 3 години пълна гаранция без значение километрите.
Помолих ги само да не ми режат декоративния капак на двигателя (както бях видял в друг сервиз) и всичко кабели и маркучи да вървят под прав ъгъл , да няма разни преки пътища по диагонал и каквото може да се скрие. Колеги които разбират , казаха че не са виждали по-грамотен монтаж от този.Модела е Alisei на Zavoli.
Следващия линк е към галерията с монтажи на алфа и колата е моята.
http://eurogas-varna.com/index.php?item=338&group=1AR 156 1.8 TS + LPG
Comment
-
Благодаря за съветите . А м-у другото твоята направо не може да се каже , че е с газ наистина много прибрано са го направили евалаsigpic
Comment
Comment