If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги Имам следния въпрос. Възможно ли е проблем с някоя свещ или бобина да причини тресене на място и прекъсване при ускоряване на газ? На бензин нямам никъкви проблеми.
Здравейте колеги Имам следния въпрос. Възможно ли е проблем с някоя свещ или бобина да причини тресене на място и прекъсване при ускоряване на газ? На бензин нямам никъкви проблеми.
Ако не е проблем по запалителната система (свещ, бобина или кабел) може да е калпава дюза от рейката на газовата или самият газов компютър да е причина за лошо управление на дюзите.
Ходих до сервиза да я настроят, но нещо пак си претриса и искам да попитам как мога да разбера колко ома е бобината. Защото тази която е сменена е друг цвят и ме съмнява да не е от нея нещо.
Ходих до сервиза да я настроят, но нещо пак си претриса и искам да попитам как мога да разбера колко ома е бобината. Защото тази която е сменена е друг цвят и ме съмнява да не е от нея нещо.
Можеш да я премериш с омметър. Ако омметърът не е много качествен, може и да не успееш да премериш точното съпротивление, но можеш да установиш дали има разлика в сравнение с другите, като ги премериш и тях и съпоставиш резултатите.
Меренето прави при откачени кабели към компютъра.
Различно съпротивление би могло да причини неравномерна работа.
Comment