Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с газовия инжекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с газовия инжекцион

здр колеги много се извинявам за темата но искам да се обърна за помощ към ПЛОВДИВСКИТЕ колеги сега съм в командировка в ПЛОВДИВ но имам проблем с газовата може ли да ми препоръчате свестен сервиз да отида че не знам никакъв благодаря ви предварително
    Last edited by angel_1987; d.m.y г., 20:53.
    1,8 16v TS 144кс,1998г

няма ли никой от ПЛОВДИВ да ми каже някакъв сервиз че не ми се ходи в първия срещнат че не знам на какъв ще попадна и ми е писнало от аматьори
    Last edited by angel_1987; d.m.y г., 21:48.
    1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

пак съм аз разреших си проблема модернаторите могат да заклучат темата и да я махнат абе те си знаят какво да направят благодаря на всички които ми помогнаха
      1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Колега кажи какъв е бил проблема и как е отстранен. Може да е полезно на някой за в бъдеще време.

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщение
          Колега кажи какъв е бил проблема и как е отстранен. Може да е полезно на някой за в бъдеще време.
          здр проблема беше че колата нямаше тяга и гаснеше оправи се само с една настройка но просто не знаех къде да отида в Пловдив иначе вече всичко е норнално
          1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Working...
            X