Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с газова,спешноо!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с газова,спешноо!!

Колеги привет,при мене се случва нещо странно...колата си работеше перфектно на газ и на бензин,на бензин си е ОК,днес пускам гасзта...и колата на ГАЗ заработи на 2 цилиндъра....може и на 3 да е било...нз...какво може да е? попринцип махах акумолатора,ако това има значение,??може да има подобна тема,търсих,но не намерих и за това пускам нова...колата е алфа 156 99г. 1.8 .газовия инжекцион е брц...помагаите...

Аз имах подобен проблем. Оказа се, че има отчупило се парченче от задното чело на буталцето на едната газова дюза и явно го беше блокирало. Смениха го и се оправи.
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Comment

колеги привет отново! днес откачих захранването на газовото от акумулатора....и чудо :Д хахах колата си заработи съвсем нормлано..така и не разбрах къде е бил проблема....но сега работи добре изумен съм вече от тая кола... поздравии )

Comment

Не се изумявай от колата. Изумявай се от газовия ти инжекцион. Имам един приятел и той вика - влез във форума на алфа и гледай за какви проблеми става дума. Не опозорявайте Алфата
        Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Алфите са богопомазани.
          Всичките са с Бош еку-та и адаптацията се ресетва.

Я вижте 1.8 с Хитачи във Фиат и Ланча
          ex - 147 16v multijet

Comment

na men pak ne6to na gaz mi prekasva ne go pravi postoqno sqka6 ne e idostiga gorivo na benzin si raboti perfektno. Zaka4at q i nemogat razberat molq nqkoi ako moji pomogne ms

Колега, писането на кирилица е задължително в този форум!

Никъде не пише нито за каква кола, нито за какъв мотор ,още по-малко и с каква уредба си?
            Last edited by robygas; d.m.y г., 13:28.

Comment

Working...
            X