Здравеите първо на всички. Нов съм във форума. Имам аз една хъбавица 145 1.4 TS от около година и половина.Купих я със газова уредба монтирана в Италия.Обаче харчи много като казвам много не значи че о4аквам да харчи 5/100 а нормалните 10 литра на 100.Тя обаче под 15 градско и 12 извън градско не пада! НА ГАС СТАВА ВЪПРОС! това нормално ли е и ако не е какво може да се направи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
много харчи ? нормално ли е?
Collapse
X
-
нормално.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Нормално е! Мойта харчи 15/100 градско и около 9/100 извънградско, ма не се ограничавам - върви си кат на бенз.
Средният разход - долу в подписа!
А и дали е 1.4 или е 2.0 разхода на газ е един и същ! Имам приятел с 146Ti и гори колкото мойта, ма върви повечко де!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Темата не е за тук, ма ще отговоря ->хавата е малка или почти никаква, ма и Алфа на която СРЕДНИЯТ разход да е под 10/100 - не съм виждал /1.3 и то на 33-ка е изключение/. А в момента колата ми върви като на бенз!!! и харчи около 5 лв./100 км. по-малко -> Те това е хавата!
P.S. Колега ако намериш кой да ти свали разхода под това ниво и да запази динамиката, ми се обади да докарам и мойта кола. Честно казано не ми се вярва да намериш, ма пробвай! Успех!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Ако искаш да харчи малко и да бяга много - хората са го измислилиJTD му викат
моята бензин си харчи градско 16-20, извънградско 7-8 (със около 130)
Ако искаш на газ да не ти харчи много, вземи си някое 1.1 опелче или от сортаАлфите лапат!
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Първоначално публикувано от waspАко искаш да харчи малко и да бяга много - хората са го измислилиJTD му викат
Ако искаш на газ да не ти харчи много, вземи си някое 1.1 опелче или от сортаАлфите лапат!
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
[quote="Crusader"]Темата не е за тук, ма ще отговоря ->хавата е малка или почти никаква, ма и Алфа на която СРЕДНИЯТ разход да е под 10/100 - не съм виждал /1.3 и то на 33-ка е изключение/. А в момента колата ми върви като на бенз!!! и харчи около 5 лв./100 км. по-малко -> Те това е хавата!
За градско 10-11 ДА....ама не ги правете ЗИЛОВЕ тези АлфиНе е лош дори и 1.4-то в града ! Вижте си сонди, дииибитомери
Вие си знаете....
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Първоначално публикувано от hristiqnЗа градско 10-11 ДА....ама не ги правете ЗИЛОВЕ тези АлфиНе е лош дори и 1.4-то в града ! Вижте си сонди, дииибитомери
Вие си знаете....
За сведение:
Е-36 1.6 15/100 градско
Голф3 1.6 14/100 градско
Сеат Толедо 1.8 15/100 градско
Фиат Уно75 1.5 10-11/100 градско
Мойта Алфа 14.5/100 градско
А кое е ненормално на разхода?Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
ок, значи всичко сие наред, блгодаря че ме просветлихте за някои неща
а да ви питам и още нещо... значи кати и дам газ нещо глъхне в началото и след това се истрелва, но това не го прави винаги та се чудя от дюлзите ли е или е просто лоша гас?145 TS 97
Comment
-
Първоначално публикувано от waspАко искаш да харчи малко и да бяга много - хората са го измислилиJTD му викат
..._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от waspАко искаш да харчи малко и да бяга много - хората са го измислилиJTD му викат
...шега
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment