Известие

Collapse
No announcement yet.

много харчи ? нормално ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

градско 16-20
    Кви са тия разходи бе бате тва е абсурд я оди на диагностика

Ама чувството да караш кола а не печка е друго.
    Естествено и никва шега квот си е печка си е печка за цял живот
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

добре де а каде ще препоръчате да отида на диагностика? щото в италсервиз маи нямат диагностик в момента? и на каква точно диагноетика да направя? на газта или на двг-то???
      145 TS 97

Comment

Първо отиди на газаджия да ти настроят уредбата и после на диагностика бих ти препоръчал за диагностика Бобо ма той не е много фен на газта така че ,но обади му се и се разберете

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А бе я гледайте на кого колата гори 16-20, това е колата на колегата WASP, която не е на газ, а колата на клегата SPAS дава 15/100 в града, което на газ си е абсолютно нормално!
          Ако на един от Вас /бензинджийте/ колата ми гори под 12/100 градко, аз ще си сменя ника на АХМЕД
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

абе веднъж ходих при некакъв газаджия и оня вика всичко ти е наред ама тои май не беше кои знае какъв разбирач. мисля утре да се поразходя по газаджиите и след това ще звънкам на бобо за диагностика на двг-то та да не го занимавм с газови уредби и други глупости
            марси за препоръката
            145 TS 97

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              А бе я гледайте на кого колата гори 16-20, това е колата на колегата WASP, която не е на газ, а колата на клегата SPAS дава 15/100 в града, което на газ си е абсолютно нормално!
              Ако на един от Вас /бензинджийте/ колата ми гори под 12/100 градко, аз ще си сменя ника на АХМЕД
              Колата на ВАСП гори толкова защото нещо не и е наред на мен старата ми кола харчеше 12 в града и сегашната ми пак харчи толкова но мисля че с леко каране ще я сваля до 11 па ти си карай на газ колко щеш

Comment

тва 16-20 на бензин не е малко маи доста гас и дава на сфетофара
                145 TS 97

Comment

абе и ти си прав ама в момента гаста е два пъти по малко от бензина . а и тва дето ви питах че в началото като и дам гас глъхне а после се истрелва го прави и на бензин ... но както и да е за диагостика си е и тия дни ще я правя.дано покаже нещо
                  145 TS 97

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    градско 16-20
                    Кви са тия разходи бе бате тва е абсурд я оди на диагностика
                    Е нали ходих при Бобо, всичко и е 6. Явно щото я карам студенка. Абе аз ще ида пак нейде да ми я проверят, нещо ръмжи повече от нормалното ма ще видим ...

Първоначално публикувано от spas
                    тва 16-20 на бензин не е малко маи доста гас и дава на сфетофара
                    Мда има нещо вярно ...

Не че ми дреме чааак толкоз. Печеля достатъчно че да не ми пука. Факт е обаче че следващата ще ми е 159 JTD Мнооого мразя да зареждам през 200 км
                    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

но мисля че с леко каране ще я сваля до 11
                      Ела карай моята леко ... не можеш ... иска си пущината, едва я удържам.

Comment

Е нали ходих при Бобо, всичко и е 6. Явно щото я карам студенка. Абе аз ще ида пак нейде да ми я проверят, нещо ръмжи повече от нормалното ма ще видим ...
                        Е щом е наред всичко значи наистина я караш студена и доста малко загрява ако трябва минавай по по-заобиколен път за да загрее малко,аз преди така правех и разхода си и беше нормален

Comment

Е щом е наред всичко значи наистина я караш студена и доста малко загрява ако трябва минавай по по-заобиколен път за да загрее малко,аз преди така правех и разхода си и беше нормален
                          Ама пак същите пари ще ходят за бензин Само дето ще се нервя повече из София

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                            Здрасти АХМЕД
                            Аз съм на газ, но когато карах на бензин на два пъти съм свалял разхода до 10,5 , като имаш предвид засичането стана с пълнене на резервоара до горе до първото изключване на помпата на една и съща бензиностанция.

Aз лятото съм я докарвал моята в Сф до 9.3-9.4.
                            Ама този номер с пълненето докато ти изключи пистолета никак не е меродавен. Ако искаш да засечеш - се пълни докато поченеш да си виждаш бензина до къде е в тръбата. Т.е наистина пълно.
                            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Тя твойта е специална, даже единствена И кат ти гори толкоз малко що сложи газ
                              Тя си бърка в твоят джоб и ти си знаеш колко ти гори, и ако лъжеш ->лъжеш себе си, ако пък казжваш истината, то тогава твойта е наистина единствената, моят скромен опит обаче сочи друго по отношение на Алфа Ромео.
                              Я покажи днес 2-3 пъти по сфетофарите, че караш Алфа и ще ми кажеш пак как ти е разхода
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

И аз да се вмъкна в темата. По принцип не си засичам разхода на гориво, но последния път го направих и останах учуден- около 10/100 градско. При това пробегът ми е бил само в градски условия в стил тръгни-спри. Единственото благоприятно условие е топлата зима в момента.
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X