Известие

Collapse
No announcement yet.

ТАП A.E.B. Spark 2 търся схема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ТАП A.E.B. Spark 2 търся схема

Привет колеги, интересува ме дали пък някой случайно може да ми каже кой пин на кой цвят кабел отговаря, аз намерих схема на свързване, но проблемът е, че оригиналната букса ми я няма.Намерих букса от 164ка която се оказа точно за там, но няма как да се ориентирам кой кабел къде да свържа.
    Ако някой от вас използва такъв ТАП бих го помолил да ми опише кой кабел и с какъв цвят къде се намира.
    Прилагам ви снимка с номерирани пинове, ако можете да ми кажете кой номер пин на какъв цвят кабел отговаря.
    Благодаря ви предварително.
    Attached Files

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Ето този човек я има:
    http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=384204
    Пиши като го свържеш, как се държи колата.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
      Ето този човек я има:
      http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=384204
      Пиши като го свържеш, как се държи колата.
      Нещо не мога да се регистрирам в култовия форум, явно има някакви ограничения по мой адрес.Ще изчакам да видим дали някой колега случайно няма такъв на неговата кола.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Съдейки по името от други форуми Това е твоят човек.

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:16 ----------

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
        Нещо не мога да се регистрирам в култовия форум, явно има някакви ограничения по мой адрес.Ще изчакам да видим дали някой колега случайно няма такъв на неговата кола.
        Пробвай контакт с него на скайп jordancho3505
        От профила му във форума е.
        Alfa Romeo 1.8 TS `98
        sigpic

Comment

Working...
        X