Известие

Collapse
No announcement yet.

Сменяме талона на автомобила, ако зареждаме с газ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

вижте на какво попаднах в този измислен закон:
    8.1. Не се допускат заваръчни или споени връзки и съединения от типа резбово-щуцерно
    съединение със затягащ пръстен.

това не се ли отнася за всички маркучи или аз бъркам нещо термините.
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Това винаги си е било така.
      Става дума за основните тръбопроводи.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Айде действайте няма време някои сме готови вече с талона на другата кола
      ето как трябва да изглеждате като минете и вие
      И сега този талон ще си го носиш винаги с теб ли?
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

сега видях че в големия ми талон пише бензин/втечнен нефтен газ,аз трябва ли да сменям талона

---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:14 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Айде действайте няма време някои сме готови вече с талона на другата кола
        ето как трябва да изглеждате като минете и вие
        и в моя талон това пише,регистрирах я февруари или март
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

Който е силен по математика да си сметне следното:
          Колко автомобила има примерно в София на газ?
          Колко такива автомобила могат да минат на ден през кат?
          Колко дни са нужни за всички такива автомобили ?

Ако ти правят проблем на технически - предишния ден си сваляш изпарителя ... там като те попитат : "не работи, в процес на сваляне е и т.н. " .
          ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
            Ако ти правят проблем на технически - предишния ден си сваляш изпарителя ... там като те попитат : "не работи, в процес на сваляне е и т.н. " .
            Пуснал съм си колата за продажба. В обявата пише, че е бензин-газ, но в талона не е вписано.
            В същото време съм дал опция за намаляване на цената /или при желание на евентуалния купувач/ да сваля уредбата.
            Какъв талон трябва да има тази кола и означава ли, че когато демонтираме уредбата ще трябва пак да се пререгистрира колата?
            Какво означава "конструктивни промени" за неща които се демонтират за 1 час?
            Не е ли достатъчно /по сегашната практика/, че оторизирания орган /пункта за ПТП/ е вписал промяната?
            Автогаз сервиз-

Comment

Трябва да се пълни бюджета !
              Сменяш гумите с друга шарка ... може да са опасни - трябва да се мине през канала в кат да ги проверят и да ти напишат в талона че си със зимни гуми и да нарисуват шарката задължително.
              Конструктивни промени са например лампите отгоре на полицейските астри ...
              ...

Comment

Може ли някой, който вече е ходил в КАТ за смяната да каже какво гледат по колата катаджийте, защото съм с друг двигател и номерът му няма да съвпадне с този от талона
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                DUCATI Monster
                Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

Като знам, че законодателите и органите на кат разбират от тези технически постановки, колкото свиня от военна музика........и ми е хем смешно, хем тъжно, като гледам, как аргументират действията си по отношение на смукането на пари от хората.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Задето им дошло на акъла от после да пишат в талона ГАЗ, трябва сега да порежат хората 20-30млн лева! Защо ще им давам пари? Те трябва да ми плащат, че ми губят времето! Нареждам ги всички да хващат шнура и това е!
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Задето им дошло на акъла от после да пишат в талона ГАЗ, трябва сега да порежат хората 20-30млн лева! Защо ще им давам пари? Те трябва да ми плащат, че ми губят времето! Нареждам ги всички да хващат шнура и това е!
                      Има и още нещо.
                      До миналата година /или там някъде/ регистрите на КАТ не бяха вързани с общините и НАП. Така реално общините разчитаха само на информацията от гражданите за вписване на ново закупените автомобили.
                      Една такава пререгистрация ще освежи доста тази информация относно пътни данъци.
                      Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
                        Може ли някой, който вече е ходил в КАТ за смяната да каже какво гледат по колата катаджийте, защото съм с друг двигател и номерът му няма да съвпадне с този от талона
                        И мене тоя въпрос ме вълнува.... , ама до колкото съм разбрал , в КАТ правят сверка номер рама и номер на двигател и адиос мучачос ! Нов талон срещу 20 кинта
                        Алфа Ромео 156 1.9 JTD 10/2004
                        Алфа Ромео 145 1.3 Boxer
                        Алфа Ромео 33 1.3 Boxer

Comment

Според мен искат да видят такситата, ще им отидат на крака( колела) ... и дано не се случи човек да чака с тях, ще има стълпотворение.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Каквито и аргументи да имат, пак го правят като мутри!
                            Може съвсем естествено, при смяна на собственост, постепенно да се сменят талоните. Иначе си е чист рекет. Така може да решат за всяко нещо да се сменяват талони, книжки, номера...
                            Я вижте как сменяват личните карти и номерата в съседна Гърция!
                            Никой не ги закача и си карат със старите!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Каквито и аргументи да имат, пак го правят като мутри!
                              Може съвсем естествено, при смяна на собственост, постепенно да се сменят талоните. Иначе си е чист рекет. Така може да решат за всяко нещо да се сменяват талони, книжки, номера...
                              Я вижте как сменяват личните карти и номерата в съседна Гърция!
                              Никой не ги закача и си карат със старите!
                              И за мен това е правилния подход- постепенна смяна, нищо фатално няма да стане като не пише, че е на газ. Но един милион коли, минимум по 20 лв....
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Е ся е момента "бакшишите" да се изсипят пред каналите, и да напраат една окупация... студентите не знам, ама тия мое да капичнат правителството
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X