Известие

Collapse
No announcement yet.

1.8 TS на метан...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1.8 TS на метан...

Преправих си ГИ на метан , смених изпарителя и бутилката . След хиляди настройки се движа все пак , не върви като на газ а и няма адванспроцесор все още.

Та за процесора ми е въпроса , имам няколко АЕБ Кобра 510Н , но нещо не сработи ???
    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
    Преправих си ГИ на метан , смених изпарителя и бутилката . След хиляди настройки се движа все пак , не върви като на газ а и няма адванспроцесор все още.

Та за процесора ми е въпроса , имам няколко АЕБ Кобра 510Н , но нещо не сработи ???
    Какво означава -"не сработи"?
    Не можеш да го вържеш, да го настроиш или не тръгва след първите две процедури?
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Връзва си го газаджия , не аз , не сработи нещо...взе му импулс от някакъв датчик на единия от разпределителните валове , такъв датчик , че като му изключиш буксата , колата пак работи.
      Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Сигнал се взима от датчик на КВ, не на РВ при твоята кола.

Не очаквай чудеса, но определено се усеща, когато работи процесора.
        ex - 147 16v multijet

Comment

На пропан бутан се усеща разлика а за метан, според мен ТАП си е направо задължителен.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Да съживя малко и тази моя тема.

Та , след като си смених ламбдасондата , газаджията вече има с какво да си "разговаря" и вчера прави някакви настройки , от които не съм особено доволен , макар че колата върви прилично , но при потегляне има момент в които "увисва" за момент мощноста , а и "умира" около 4000-5000 оборота. Това не ме кефи особено , а газаджията спомена нещо от сорта "за дебитомер си , тая кола далеч не върви за конете си".

Та сега се почва поредния цирк-дебитомер...а как спокойно си карах Ауди...
            Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Ми кой те кара да взимаш алфа ?
              Да видим кога ще минеш на газ ....
              ex - 147 16v multijet

Comment

Е това няма да го видиш. Беше на газ , превърна се на метан , след като ми даде 16/100 разход на газ.
                Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Working...
                X