Колеги колата е Алфа 156 2.0 TS.Въпроса ми е има ли смисъл да слагам ламбда емулатор на газ. инжекцион понеже понеже модела е такъв че не взима сигнал от ламбда сондата а трупа грешки на дроселовота клапа-така каза майстора.Като има грешки като студена колата не може да се форсира пригръмва в колекторите.Въобще на бензин не може да върви.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смисъл от ламбда емулатор на ГИ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от POLICEMAN Покажи съобщениеКолеги колата е Алфа 156 2.0 TS.Въпроса ми е има ли смисъл да слагам ламбда емулатор на газ. инжекцион понеже понеже модела е такъв че не взима сигнал от ламбда сондата а трупа грешки на дроселовота клапа-така каза майстора.Като има грешки като студена колата не може да се форсира пригръмва в колекторите.Въобще на бензин не може да върви.
Както е казал колегата, трябва си настройка на ГИ.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от POLICEMAN Покажи съобщениеКолеги колата е Алфа 156 2.0 TS.Въпроса ми е има ли смисъл да слагам ламбда емулатор на газ. инжекцион понеже понеже модела е такъв че не взима сигнал от ламбда сондата а трупа грешки на дроселовота клапа-така каза майстора.Като има грешки като студена колата не може да се форсира пригръмва в колекторите.Въобще на бензин не може да върви.
диагностиката показа проблем в ламбдата - смених я ,същата работа, просто сместа е прекалено бедна и неще да върви, най интересното е че на моменти се оправя...
мисля че е нещо дребно , но тия дни нямам време да се занимавам...като реша проблема ще пиша.Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
Comment