Известие

Collapse
No announcement yet.

Смисъл от ламбда емулатор на ГИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смисъл от ламбда емулатор на ГИ

Колеги колата е Алфа 156 2.0 TS.Въпроса ми е има ли смисъл да слагам ламбда емулатор на газ. инжекцион понеже понеже модела е такъв че не взима сигнал от ламбда сондата а трупа грешки на дроселовота клапа-така каза майстора.Като има грешки като студена колата не може да се форсира пригръмва в колекторите.Въобще на бензин не може да върви.

според мен газовата не ти е настроена правилно аз сам с такъв където също не взима информация от ламбда сондата и сам сам си е настоивал така че според мен майстора не бива

Comment

Първоначално публикувано от POLICEMAN Покажи съобщение
      Колеги колата е Алфа 156 2.0 TS.Въпроса ми е има ли смисъл да слагам ламбда емулатор на газ. инжекцион понеже понеже модела е такъв че не взима сигнал от ламбда сондата а трупа грешки на дроселовота клапа-така каза майстора.Като има грешки като студена колата не може да се форсира пригръмва в колекторите.Въобще на бензин не може да върви.
      Ако чете сондата нищо няма да се промени.
      Както е казал колегата, трябва си настройка на ГИ.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

каква марка ти е газовата

Comment

Първоначално публикувано от POLICEMAN Покажи съобщение
          колега, същия проблем го имам и аз , когато е студена не работи добре на бензин, като запали на газ няма проблем, само на бензин -докато загрее,след това няма проблем.
          диагностиката показа проблем в ламбдата - смених я ,същата работа, просто сместа е прекалено бедна и неще да върви, най интересното е че на моменти се оправя...
          мисля че е нещо дребно , но тия дни нямам време да се занимавам...като реша проблема ще пиша.
          Alfa GTV 1.8 TS
          Alfa 33 1,4 feeling 94г.
          Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Ходи на газаджия,това става след кофти настройка на газовото и бензиновия комп трупа грешни адаптации.
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
            X