Колеги, миналото лято сложих на Алфата газ Ловато и 2 месеца нямаше проблеми, но след това започна да отчита, че ми харчи и бензин, а се движи на газ. Не ги меша двете защото иначе нямаше да работи като хората. Ходих при човека който я слага, върза я за диагностика и каза, че няма промяна в настройките, а няма как да гори и двете. Понякога с рестартиране на компа (откачване на акумулатора) се вдига малко стрелката, но все пак не до там докъдето е била като съм сипал бензин. Няма теч, защото иначе щеше да свършва и като не я карам хахах Колата е 147 2.0 ТС
Пример: като тръгнах от София до Пловдив (през Август; тогава забелязах проблема за пръв път и оттогава продължава) имах 3 деления и половина, на обратно малко преди София, видях че е на първото, а само пали на газ и колко да работи на бензин... 1 минута при тръгването оттук и още една оттам за насам...
Пример 2: След като отидох на следващия ден след като се върнах до човека (Надежда), той ми ресна компа, стрелата се вдигна до 2 и половина (пак едно деление по-малко) и до Слатина изгуби половин деление, а работи на газ...
Няма оправия вече половин година и повече...
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
Без да искам я пуснах два пъти тази тема; ако може да се махне едната; извинявам се, ама като за пръв път...
Пример: като тръгнах от София до Пловдив (през Август; тогава забелязах проблема за пръв път и оттогава продължава) имах 3 деления и половина, на обратно малко преди София, видях че е на първото, а само пали на газ и колко да работи на бензин... 1 минута при тръгването оттук и още една оттам за насам...
Пример 2: След като отидох на следващия ден след като се върнах до човека (Надежда), той ми ресна компа, стрелата се вдигна до 2 и половина (пак едно деление по-малко) и до Слатина изгуби половин деление, а работи на газ...
Няма оправия вече половин година и повече...
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
Без да искам я пуснах два пъти тази тема; ако може да се махне едната; извинявам се, ама като за пръв път...

Comment