Известие

Collapse
No announcement yet.

Газ на 159 3.2 V6 JTS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газ на 159 3.2 V6 JTS

Здравейте,
    Мисля да слагам газ на 159 3.2 V6 JTS Q4.
    Интересувам се какви са възможните варианти и системи за конвериране, които са ви известни ? Аз до колкото видях набързо или трябва да е система за двигатели с дирекно впръскване или система с течна фаза. Но все още не съм намерил някоя вече конверирана 159ка или Брера. Има ли някои такава да даде малко повече инфо ?

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 13:49.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Притежаваш великолепен автомобил - и като технически характеристики, и като визия. На такава кола не се слага газова уредба. От техническа гледна точка недостатъците на газовите уредби не са нито чак толкова много, нито чак толкова съществени - ако съм на пет-шест уискита лесно бих се съгласил, че дори са пренебрежимо малки. Само че при лукса на 159-ката да сложиш газова уредба започва да лъхти на бедност някак си.
      Аман от баровци, пфффф......

Comment

LPI Виале за няколко бона е решението на твоя проблем. Предвид факта, че ще я караш поне няколко години преди да успееш да я продадеш, инвестицията си заслужава.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Притежаваш великолепен автомобил - и като технически характеристики, и като визия. На такава кола не се слага газова уредба. От техническа гледна точка недостатъците на газовите уредби не са нито чак толкова много, нито чак толкова съществени - ако съм на пет-шест уискита лесно бих се съгласил, че дори са пренебрежимо малки. Само че при лукса на 159-ката да сложиш газова уредба започва да лъхти на бедност някак си.
          Подкрепям колегата.
          Alfa 156, 2.0 TS
          VW Vento 1.8- Бившата
          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

За тия мотори, слагането на газовата уредба е по-скоро въпрос на спорт, а не на разумно решение. Сложиш ли газ-забравяш за бензина.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

...

Comment

Досега единствената кола с директно която съм виждал да роботи НОРМАЛНО на газ след пробег 100000 км. е Mazda Cx-7 2.3i .
                Всичко останало е боза.
                А може и да не е .......просто не съм то виждал и съм чувал писъци от колеги за правени други.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Стига сте съсипвали колите с тея газови бре....
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Аман от баровци, пфффф......
                    Аз пък не разбирам идеята от бутилка Jack Single Barrel, да си наливаш домашняк. На кого, какво показваш (доказваш) ???
                    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                    Fiat Brava TD100

Comment

...

Comment

Дори не подозираш колко нямам желание да влизам в дребнави заяждания - всъщност толкова, колкото и ти си далеч от истината. Ако можеш да помогнеш на колегата - помогни, а ако не можеш - недей просто да наторяваш форума.
                        Да съм далеч, колко далеч? Два резервоара бензин далеч, точно колкото е разликата м/у моя и неговия данък (общински) годишно!!!

Извинете за спама и весел празник на всички!!!
                        Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                        Fiat Brava TD100

Comment

...
                          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 13:50.

Comment

Имам чувството, че ще е на бензин за вечно тая кола. JTS на газ се гледа още преди покупка и... не се купува.
                            Last edited by Liminat; d.m.y г., 13:02.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Изобщо какъв е смисъла да си купиш 3.2 и да му сложиш газ??? Ако толкова искаш икономия ..взимаш JTD...
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Working...
                              X