Известие

Collapse
No announcement yet.

колата ми гасне в движение на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колата ми гасне в движение на газ

здравеите колеги моля помогнете от седмица вече паля на бензин превключвам на газ при загрят мотор карам 5 10 км и колата ми в движение изгасва ? моля ви даите савет че положението е тежко ?

Какъв е моторът и каква е уредбата? В момент в който изгасне изпарителят загрят ли е?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Кога гасне - след форсиране, на свободен ход и т.н? След като загасне, пали ли веднага?
      Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

мотора е 1.4 16в тс 103 коня, уредбата е ловато и в един от пътите спрях на крастовището и пипам изпарителя студен а не би трябвало демек през него неминава вода ли нз ? а колата дори да не е форсирана примерно съм се засилил от някаде и изключвам от скорост и колата гасне .. а след като изгасне на газ непали само на бензин ,

Comment

Като загаснеш , отвори капака и виж дали има скреж по изпарителя.
          Кога превключваш на газ ,т.е. колко време работи на бензин преди това ?
          Газовата уредба с плочка ли е ?
          ...

Comment

Оправи си циркулацията на охладителна течност през изпарителя.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Оправи си циркулацията на охладителна течност през изпарителя.
              А ако термостата е блокирал на отворено ?
              ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                А ако термостата е блокирал на отворено ?
                Колегата не съобщава за проблем с температурата на мотора. А и да стои отворен термостатът, изпарителят няма да замръзне.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Колегата не съобщава за проблем с температурата на мотора. А и да стои отворен термостатът, изпарителят няма да замръзне.
                  Термостата е нов мин седмица го сложиха водната помпа блокирала послушах савета на колегата и от седмица се пудех защо температурата по висока от обиклювенно. Водната помпа блокирала и невърти.. днес сутринта за 5 мин на място докато чистя сняг дигна 110 градуса и директно в сервиза... благодаря мн за саветите пичове имате по бира . Дано се видим на няко среща

Comment

Working...
                  X