здравеите колеги от около 3 месеца съм собственик на алфа 146 1.4 16 в тс 103 коня колата е бензин газ. но нямам уред които да ми показва колко газ имам нито на бутилката нито в купето, въпроса ми е може ли да се монтира нещо такова ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
моля помогнете на новобранец
Collapse
X
-
Няма невъзможни неща, стига да можеш да си ги позволиш.
От друга страна това си е чиста глезотия. Нали има "дневен" километраж. Засичай си пробега.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеНяма невъзможни неща, стига да можеш да си ги позволиш.
От друга страна това си е чиста глезотия. Нали има "дневен" километраж. Засичай си пробега.
Comment
-
Нормално колега на мен Бившата в София ми е качвала и до 15/100 с климата.Особено ако е с обикновена газова.този двигател е малък а харчи като за 2,0.
Comment
-
Индикацията на ключа е нещо много приблизително. Тя разполага с 4-5 светодиода които могат евентуално да те насочат кога да посетиш газостанцията като остане да свети само един, но в никакъв случай не са ориентир за разход или някакъв точен уред.
Цената на такава интервенция може да бъде от 50 до около 150лв. в зависимост от това с какво разполага колата ти като налични необходими елементи.
Тук във форума има и колеги които ги влече електрониката и си правят различни хоби устройства за по-точно измерване, но това е доста индивидуално и не е практика при производителите.
Друг е въпроса, че каквато и измервателна техника да предложиш, тя пак ще разчита на простите пластмасови колелца в бутилката които не са най надеждното нещо.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Нищо вярно няма в тия бахлуци
Гледай си километрите
Аз спрях да се мъча на първите 5 свършвания на газта ....Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщениеНищо вярно няма в тия бахлуци
Гледай си километрите
Аз спрях да се мъча на първите 5 свършвания на газта ....
Comment
-
За или против шлайфането на глава ? Полза или вреда?
Здравейте колеги! От доста време насам се колебая по даден въпрос. Собственик съм на Алфа Ромео 145 1997г. 1.4 Twin Spark .. та въпроса ми към вас е дали би имало ефект ако се шлайфа главата или би било загуба на време и финанси, както и на причина за бъдещи проблеми?
Comment
Comment