If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абре колеги то хубаво че е по-евтина ама като гледам и тя взе да хвърчи нагоре и ако се движи с това темпо а доходите в застой ,че тя след 1,2години ще е колкото бензина а доходите отново същите,тогава кво правим?ще минем на велорикши и ще сме голямото атракцион за сичкото туристе у наз бре,ще спечелваме пари за бензин и ще хвърляме този газово от колата бре
От днес с работещ инжекцион VIALLE LPI- още нямам впечатления особени. Върви си като на бензин, за разхода ще кажа по- натам.
колега,вече 9 години карам пежо с агу виале за моно инжекция и просто е №1,ако и инжекциите са също толкова здрави ще си цар.холандските са най-добрите,тествани в условия под морското равнище ,влага,студи много други.
Ами и аз от 1 месец съм в клуба на газаджиите. След като обиколих почти цяла Варна и не се наемаха да монтират газово,си накупих чарковете и си го монтирах сам. Засега е добре , при обиколката на България даде 7.5 /100 км а градско в момента 10.8-11.3 /100 км , така че съм доволен и от колицата и от резултата
Не стига че живота като такъв ни създава проблеми, но и ние като хора си създаваме допълнителни
Забравих да кажа каква е колицата - ALFA 145 1.4 8v boxer, AR33201 , '94 . Конвенционално АГУ изпарител EMMEGAS ML94, 27л бутилка, ламбда емулатор ( само за сигнала към ЕКУ-то) и леко доработен ламбда емулатор при работа на газ.Сместта е настроена по ламбда сигнал . . Това е май всичко.
Не стига че живота като такъв ни създава проблеми, но и ние като хора си създаваме допълнителни
Ами и аз от 1 месец съм в клуба на газаджиите. След като обиколих почти цяла Варна и не се наемаха да монтират газово,си накупих чарковете и си го монтирах сам. Засега е добре , при обиколката на България даде 7.5 /100 км а градско в момента 10.8-11.3 /100 км , така че съм доволен и от колицата и от резултата
7.5/100 какъв е двигателя? Мойта я мъчих и неможах да я сваля под 9.5/100 ;(
Днеска сефте я засяках на дълъг път след презацепения ремък - преди с 24 литра газ, минавах 255 км, с клима и постоянна скорост 130- 150 по Тракията......днеска с газ со горе от Лукойл - на излизане от СФ зареждам все от един и същ - минах 290.....
Мисля че не е зле......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Мисля че е доста добре мойта със клима 140-150км ми даде 9.5/100км извънградско... което за тоя двигател мисля че е добре, да ме поправи някой ако греша
Разликата газ/бензин е огромна и мойта нещо от време на време се ебава на бензин и се чудя от какво може да е това като я запаля прекъсва нещо ама това не винаги го прави. Някой ако знае от какво може да е този проблем да сподели.
Как ще е огромна ако си с Г.И. ?
Аз разлика бензин/газ не намирам! Все пак това е газова инжекция, но пък колата си беше с него. И проблеми до сега бензин <-> газ съм нямал (да чукна на дърво).
Comment