Здравейте, колеги! От две седмици колата ми харчи много. Понеже с газаджийте е доста тежко и чак в петък могат да ме вземат, пиша тук да видя вашите разходи и съвети. Странното е че при градско и извънградско се минават едни и същи километри.(300) Бутилката ми е 40 литра и я пълна до горе. Такъв разход на гориво не ми давала никога до сега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на гориво
Collapse
X
-
Какъв е моторът и каква е уредбата?
Моята харчи извънградско с климатик и при скорост 120 около 11 - 12. Градското е много относително, но да кажем 14 - 15.
Да не би да си заредил скапана газ? Патил съм от такова нещо и разходът ми се е вдигал с около 20%.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Мотор е 2.0 16v тс. Уредбата е турска mimgas, но до сега такъв разход на гориво не съм имал. Тия дни и аз съм се движил със 120 по магистралата, но без климатик. За тия 40 литра и тия километри ми идва разход средно 13/100. Според мен си е много при положение, че съм минавал повече километри. Иначе за зареждане гледам да зареждам на Газпром вижда ми се най-добро горивото и най-добре върви колата. Избягвам ги Еконт и лукойл.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa_Romeo166 Покажи съобщениеМотор е 2.0 16v тс. Уредбата е турска mimgas, но до сега такъв разход на гориво не съм имал. Тия дни и аз съм се движил със 120 по магистралата, но без климатик. За тия 40 литра и тия километри ми идва разход средно 13/100. Според мен си е много при положение, че съм минавал повече километри. Иначе за зареждане гледам да зареждам на Газпром вижда ми се най-добро горивото и най-добре върви колата. Избягвам ги Еконт и лукойл.
Comment
-
Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщениеТова със спортен режим на.1.8 мотор предполагам е шега,щото 1.8 и спорт малко не се връзва.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Това беше отдавна, когато за бегачка се определяше и C20XE и то си беше ама за ония години. И колите бяха под тон масово'05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от LYBRAtor Покажи съобщениеТова беше отдавна, когато за бегачка се определяше и C20XE и то си беше ама за ония години. И колите бяха под тон масовоA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщениеТова със спортен режим на.1.8 мотор предполагам е шега,щото 1.8 и спорт малко не се връзва.. Спортно каране не е само драг ,когато тръгнеш из някой Балкан и си мислиш ,че караш бързо ,и по едно време някой те изпреварил преди да си го видял в огледалото -е тва е спортно каране
Last edited by Assembly; d.m.y г., 16:38.
Comment
-
Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщениеПо лека е с 200кг.нормално,просто за спортното каране ми стана забавно.
държаше 100/120 из Родопите.
Та ставаше въпрос за разхода на колегата.Какво стана откри ли проблемаLast edited by Assembly; d.m.y г., 23:00.
Comment
Comment