Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новата ми придобивка!

Реших аз доста спонтанно, да се сдобия с класическа Алфа със задно предаване. Понеже моята 155ца, която сте видели вероятно в раздел продава, е 2.5 V6 и върви доста добре не устоях на изкушението щом видях тази 90ка със същият мотор и при това в перфектно състояние. Честно да ви кажа, усещането беше маниакално вчера като си я прибирах към Габрово от Стара Загора. Изкачването на Шипка през Бузлуджа с тези обратни завои и почти никакво движение за пореден път ме убеди, че мощен двигател + задно предаване + отлична ходова част =

P.S. Събота и неделя, ако ми остане достатъчно време ще я пастирам, защото определено има нужда и ще направя една фотосесийка на двете Алфи на някоя хубава полянка с изглед към Балкана в околностите на Габрово. /Тези снимки тук са от SonyEricsson K750i, но следващите обещавам да са по-хубави, поне 6 MPixels /
    Alfa Romeo 90 2.5 V6 QO '86
    Alfa Romeo 155 1.6i 16V TS '96
    Land Rover Discovery 2.0i 16V '95
    Hyundai Sonata 3.0 V6 '91

Е това се казва истински алфа фен

Честито!!!

П.П. дай и снимчица на двигателя
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Евалата колата е....
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

евала за колата сигурно ти е направило впечатление че стария двуклапанен в6 има много по маняшки звук от 24в иначе тоя кораб вози доста по комфортно макар и малко меко един поздрав с една скандинавкса 90-тка
        http://www.youtube.com/watch?v=yg9ZV_1a ... ed&search=

Comment

лелелелеле тоя дигна 245 км.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Е това се казва истински алфа фен

Честито!!!

П.П. дай и снимчица на двигателя
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Честито и да я лъскаш редовно

ПС:Това клипче ми разби съня за 1г. напред

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Много добра колица да ти е честита!!!
                И малко сърдечни извлияния от мен: Дано някой ден дядо коледа ме озари с 75-тицата на Стефан Данаилов и син буркан действащ във всяка точка на Европейския Съюз
                90 2.5 V6
                Croma 1.9 multijet

Comment

Много добра колица да ти е честита!!!
                  И малко сърдечни извлияния от мен: Дано някой ден дядо коледа ме озари с 75-тицата на Стефан Данаилов и син буркан действащ във всяка точка на Европейския Съюз
                  90 2.5 V6
                  Croma 1.9 multijet

Comment

браво колега и да ти е честита новата придобивка,желая ти поне половик милион безавариини километри с красавицата.Това показва че в БГ все още се намират истинки ценители.Браво браво,да ти е честита и да ти я наакат кокошките(да не и е уруки)Успех

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

За последния колега малко като офффф топик се получава и ако желае някой да го позачисти с гумата ,но това ГТВ на снимката е нечовешко,цвят тадрънка, направо се почуствах като мацка видяла шварценегер на живо !!! А по темата и Бордото не е за изпускане!
                      90 2.5 V6
                      Croma 1.9 multijet

Comment

Честито колега. Да си жив и здрав и много да те радва.

п.п. Как ще решиш проблема с номерата само? Гледам е със стара регистрация?
                        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от mladej_it
                          За последния колега малко като офффф топик се получава и ако желае някой да го позачисти с гумата ,но това ГТВ на снимката е нечовешко,цвят тадрънка, направо се почуствах като мацка видяла шварценегер на живо !!! А по темата и Бордото не е за изпускане!
                          Владо, стига пък ти бе . Няма да чистя с гумата. Просто, ако толкова те кефи направи отделна тема за това и ние ще ти нацвъкаме още снимки на такива красавици. Айде мир
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Сърдечно благодаря за топлите думи и положителните коментари!

А колкото до проблема с номерата, нямаше такъв, вече си е с габровски...
                            Alfa Romeo 90 2.5 V6 QO '86
                            Alfa Romeo 155 1.6i 16V TS '96
                            Land Rover Discovery 2.0i 16V '95
                            Hyundai Sonata 3.0 V6 '91

Comment

Нищо не пишеш за цената. Някой ще каже ,че колата е безценна , но все пак
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                              X