If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За класиките и популяризирането на тези прекрасни модели
Като бивш собственик на Джулиета подкрепям такова развитие на раздела. Ще ми бъде интересно да следя поддържането и "развитието" на такива интересни модели. Освен това - бивш собственик ама....никога не се знае . Успех.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Днес бях потресен. В същност аз си го знаех. Все пак се шокирах. Има хора от този форум, които изобщо не го отварят тоя раздел. Не, че ги обвинявам, ала какъв алфист си като си караш 155-та. В същото време не се интересуваш от историята на марката?
е добре нали тук 6те6е да се говори за старите модели алфи и кои какво е правил по тях и как го е направил за секи модел, е за6то секи подкрепя а никои не се захване и да открие сезона и да разкаже занакоя класика какво е направил по неговия автомобил, маи е време няко да напи6е 6тот ми е интересно какво ново покраи 75 примерно и други интересни работи снимки и видео с наидобри 4увства за каузата и за алфите за6тото аз ли4но сум фен на тези баби
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Аз малко се пуля е те така и се чудя 33 и Спринт особено второто не минават ли вече за класика жив Спринт освен на Дригата и едно момче с цели 3 Спринта не съм виждал.Трента тре има чат пат,от време на време-та мисълта ми е като пишете за класически автомобили никъде не споменавате тези модели.Вярно е,че си имат отделен раздел ама те са си с технология от 80те абсолютни баби Пък и тоя раздел по ми харесва.Защо да не се обединят разделите разликата може би е в двигателите иначе с 75 и 33 са си набори отсякъде.Не ме разбирайте погрешно просто си мисля и пиша :P
alfonso_90, погледни по-надолу в раздела има колкото искаш теми за 75-ци . Има Джулиета една за сега. Ще има и 90-ка, след малко. Не разбирам какво повече?
vikoalfa, хем си прав хем си седнал. Аз лично, ОБАЧЕ за класически модел Алфа Ромео имам моделите със задно. Съгласен съм иначе, че Сюд и Спринт са доста стари модели от доста години. Всеки може да пише за своя Спринт или Сюд, само че просто не им е мястото в този раздел.
Аз малко се пуля е те така и се чудя 33 и Спринт особено второто не минават ли вече за класика жив Спринт освен на Дригата и едно момче с цели 3 Спринта не съм виждал.Трента тре има чат пат,от време на време-та мисълта ми е като пишете за класически автомобили никъде не споменавате тези модели.Вярно е,че си имат отделен раздел ама те са си с технология от 80те абсолютни баби Пък и тоя раздел по ми харесва.Защо да не се обединят разделите разликата може би е в двигателите иначе с 75 и 33 са си набори отсякъде.Не ме разбирайте погрешно просто си мисля и пиша :P
Лично мен 33ката ме запали по тази марка и ме направи почитател и собственик на Алфа . Но в интерес на истината ,наистина не знам почти нищо за по-старите модели,като се има и в предвид,че почти вече не се срещат по пътищата Така че тази тема събуди интереса ми...Ще се оглеждам за нещо старо и класическо
vikoalfa, няма как да се обединят разделите за 33 и Класиките, тъй като преди много, много време в зората на съществуването на форума те бяха в един раздел. В последствие след като започна усилено да се пише в него най-вече за 33 те бяха отделени на основание коренните технически разлики между двете различни платформи на моделите. Не мисля, че би било правилно да се обединяват двата раздела отново, тъй като в тях се разискват коренно различни въпроси .
JORDANGT, естествено, че и Вие сте алфисти. Обаче аз лично поех тази инициатива конкретно за алфите със задно задвижване, които са доста по-рядко срещани. Няма нищо лошо някой друг да прави същото и "при Вас". Аз обаче не бих могъл, тъй като не биха ми стигнали сили и безсънни нощи.
Сега ще кажа нещо с риск да обидя някого, ала колкото и да са хубави и 33-те, и 156-те и т.н. всички останали модели на Алфа. Нищо не може да се сравни с чувствата, които се изсипват върху мен, когато шофирам една от моите любимки, независимо дали е Джулиета, 90 или 75.
... Нищо не може да се сравни с чувствата, които се изсипват върху мен, когато шофирам една от моите любимки, независимо дали е Джулиета, 90 или 75.
Тук си прав. Помниш ли как ми се насълзиха очите, когато се качих в 90-тката... Мина почти година, а аз все още изпитвам носталгия и болка по Алфета-та...
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment