If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки ден като ходя към Зебра в Курило ги гледам ГТВ-тата на Пешката там на ъгъла при тоя бояджия, ама нещо не виждам развитие... Дай му малко зор на Роко
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Мани че се бех запалил и аз по едно време,и то точно за това купе,много преди да го вземе Пешо но впоследствие се отказах един ден и тва ще се сбъдне,да си имам кола за возене и една за реставрация мечтата ми е 75 3.0
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Нямах много време да пиша ,но все пак знаете как е
На кратко вече е с окачване на 2000 а до сега беше 3000 v6.
От зад е с 90-ви пружини и нови амортесьори на 4-те колела,всички шарнири са нови с изключение на тези на рейката.Абсолютно всички тампони по колата са заменени с нови,останаха само тези на балансиращата щанга,но те не се нуждаят от подмяна.Двигателя бе подложен на генерален ремонт в което се включва,Сегменти,Лагери,Клапани,Водачи,Гумички,Чаш ки на клапаните,Валове,Шлайф на главата и леглата на клапаните,Ангренажни вериги,Рециклирана маслена помпа.Нов съединител,притискателен и феродов,нов притискателен лагер,и нов висящ лагер.Нови наклатки и гумички на спирачната помпа.Колата е обработена с препарата за студено подцинковане Zinga.Боята ще бъде на PPG ,тя е база лак но не е металик.Всички матеряли вече са закупени.
Специални благодарности на Краси Рангелов без който този проект би бил много труден за осъществяване.
е аз ако знаех как нямаше да питам а инак без мотор не можеш да прецениш това е 100% сигурно дори трябва да монтираш мотора и след като покараш се поуляга и тогава можеш да прецениш моита ми е мека отпред и ако не намеря вариант с торсиони ще монтирам на амортесьорите допълнително пружини
Comment