If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От толкова много отговори за по малко от 24 часа да разбирам, че все пак има читатели за това, което пиша по нощите и ранните сутрини. Добре радвам се! Честно казано се бях притеснил, че сме пет човека тук и си говорим по между си. Евала на всички, които четете дори и да не пишете!!! Вече знам, че не напразно полагам усилия да правя раздела интересен.
От толкова много отговори за по малко от 24 часа да разбирам, че все пак има читатели за това, което пиша по нощите и ранните сутрини. Добре радвам се! Честно казано се бях притеснил, че сме пет човека тук и си говорим по между си. Евала на всички, които четете дори и да не пишете!!! Вече знам, че не напразно полагам усилия да правя раздела интересен.
Венци, разбира се че има огромен смисъл даже!!!!!!! Форума по принцип е предимно за тази ценна информация и нещата които другаде няма да намерим ако не си помогнем. А че си чешем езиците понякога пак е добре, сближаваме се и с повечето вече и приятели станахме!!
Само поздравления за труда и желанието. Наистина Поздравления!
...че сме пет човека тук и си говорим по между си. Евала на всички, които четете дори и да не пишете!!! Вече знам, че не напразно полагам усилия да правя раздела интересен.
Разбира се ,че усилията ти не са напразни. А за писането и четенето ,то е ясно - като говоренето- говори тоя дето има какво да каже ,другите слушаме (четем)
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
За 36 часа темата е отворена 354 пъти! И има 42 отговора! Добре!!! Честно казано щастлив съм. От време на време се чувствам като последния мохикан, за което ви се извинявам ако от време на време почвам да пускам такива теми или подобни мнения.
Comment