If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
За 36 часа темата е отворена 354 пъти! И има 42 отговора! Добре!!! Честно казано щастлив съм. От време на време се чувствам като последния мохикан, за което ви се извинявам ако от време на време почвам да пускам такива теми или подобни мнения.
Тва е щото си събрал мнооо кочини вече у вас,и си изтрещел тотално
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
аз 4ета поже4е и от време навреме напи6а някоя глупост некомпетентна но ина4е заа клипове и снимки сум 1ви ама все о6те някои не6та не ги схва6там де ама гледам много интересни работи специялно за 75 простоооо
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
аз също чета редовно, не мога да кажа, че ми е особено позната тематиката, но се отнасям с уважение и почитание към активните участници в тази част
този и 164 раздела са за мен двата най-чисти от спам и глупости раздели евала момчета
това сигурно ми е първия пост в тоя раздел, и сигурно последен за доста време
Comment