Известие

Collapse
No announcement yet.

Още за популяризирането

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още за популяризирането

Размисли на един нощен фен!!!
    Какво означава да бъдеш различен ?
    Дали това не е част от характера или е нещо по висше За нас българите се знае 4е сме силни като индивидуалности, но само това ли е ? Хората навсякъде по света приемат за даденост това, че един човек е по различен от другите, и го приемат за нормално. Конкретно за случая :
    Цитат: За тези хора, които разбират и познават историята на ''Алфа Ромео '' и техните автомобили и традициите на фирмата, пренасяна от състезание на състезание, в гражданските версии , проучване, печелене и загуби, дори понякога копиране на най-добрите идеи на другите. Алфата , която караме, не е само парче метал с номера и колела. Това е част от страхотна традиция, която пробужда моменти на върховна бързина и вълнение , на победи и загуби и понякога размисли и противоречия. Хората, които искат да знаят всичко за техните любими марки автомобили , се наричат автомобилни ''ЕНТУСИАСТИ'', или както аз ги наричам ''АЛФИСТИ'', термин роден от природата на моята обзетост и привързаност към марката ''АЛФА РОМЕО''
    И дали това е начинът ДА БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН !!
    Да бъдеш различен от всичко семпло и обикновено около нас !
    Венци да ме извини за среднощните ми размисли
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Конкретно за мен,аз реших да съм Алфист защото голфаджиите са мнозинство,и не мога да се примиря когато спра насветофар и до мен спрът още двама с кола като моята.За мен Алфа Ромео е начина да съм различен,защото коли за каране има много но за удоволствие са малко.Да никога не съм мислил да корам Алфа ,но стечение на обстятелствата се сдобих със Спринта и така се подпалих,че сега за мен няма друга марка освен любимата на всички нас Алфа Ромео.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Имах Опел Омега който бях пуснал в Авто Пазар на бартер за BMW E30,Golf 2или Алфа 33-ка(90-94).Гледах 3 бавареца 2 голфа и нещо все ме спираше(въпреки че омегата се разпадаше),НО когато видях тая зелена красавица(с компресия от 4,5 до 9 и кво ли още не) си казах ТЯ Е.От нея се започна и няма да има спиране никога вече.По някой път се мисля за мазохист,но и това май е част от тръпката.

Търся 33 4x4(по визможност) за реставрация
      Ще си е моя завинаги, Обещавам

В този раздел не ми се влиза,защото не мога да изляза

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
      X