Известие

Collapse
No announcement yet.

Притискателен диск за Жулиета??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Притискателен диск за Жулиета??

Закъсах го със съединитела. Притискателния диск е яко изпилен. От къде мога да намера такова жУвотно, че където и да попитам ме гледат като ....От друго може ли да стане
    Aifa Julieta 1.6

Проблема е голям! Притискателя за 1.6 е по малък от този на останалите двигатели и е същият като на 75-ца 1.6. Питай madboy той е твоя човек! Лошата новина, е че е спрян от производство преди 10 години. Другият вариянт е друга "камбана" за по-големият съединител от 2.0 литров мотор например. За него има съединители все още. Хем ще ти държи "повече", хем го има... Даже един вид тунинг ще напраиш . Айде поздрави и да пратиш снимки на колата!
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Извинявай, но ако може дай някакви координати да се видиме да поговориме. Ако искаш може и на ЛС
      Aifa Julieta 1.6

Comment

Няма проблеми да се видим. Даже тези дни трябва да се състои първата сектантска сбирка . За хора с истински алфи и техни ревностни фенове. Това обаче ще обявя в отделна тема. Ей сега ти пиша лично съобщение.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Къффф е теста за истинските фенове

Теста е да направиш основен ремонт на двигатела през ауспуха

А някой може ли да ми каже дебелината на феродото на феродовия диск
          Aifa Julieta 1.6

Comment

Коя дебелина на диска? Като нов или максимално допустимото износване?
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Дебелината на феродото като ново
              Aifa Julieta 1.6

Comment

Re: Притискателен диск за Жулиета??

Първоначално публикувано от bateboy
                Закъсах го със съединитела. Притискателния диск е яко изпилен. От къде мога да намера такова жУвотно, че където и да попитам ме гледат като ....От друго може ли да стане
                Мога да ти доставя , ако те интерисува ми пиши на adventurecarbg@abv.bg

Comment

Working...
                X