Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо нито в бг мобилето нито в чуждестранните няма алфа 6?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изрових малко снимки на надежденската алфа 6 2.5тд Ей голяма мания са тия 6-ци,кажете ако има още такива екземпляри останали
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Като ги гледам в италия са по 8000 евро 6-ците Баламите нека ги държат да гният
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Абарт имаш ли някаква връзка със собствениците?
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Собственика е Миро и живее в полицейския блок в надежда 6,двама приятели го познават
          BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
            Има и една в зона Б 18 седи от години и не е мърдана.....
            Да не би да е не в Б18, а в Б5, точно до блок 14? Ще пусна отделна тема, да не би някой, когото го интересува да пропусне .
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Алфа 6

Аз съм собственика на надежденската алфа 6. Ако някои има въпроси за този вид автомобили нека ме пита.
              www.massive-prosperity.hit.bg

Comment

Алфа 6

А по темата доколкото аз знам Алфа 6 е юбилеен модел на Алфа Ромео и малко хора знаят за съществуването и. Когато е излезнал модела Алфа 6 е била една от най-скъпите коли. Предполагам, че затова поддръжката и не е никак евтина и в днешно време.

Comment

колеги що не казвате че искате такава алфа,комшията ми продажа Алфа Ромео Алфа 6 85г ел стакла огледала климатроник плюшен салон имам някои козметични забележки и нещо се ебава турбото тя е 2.5 ТДИ ако някои има интерес може да говоря с него

Comment

хаха е тая надежденската е на комшията ми....

Comment

Re: Алфа 6

Първоначално публикувано от ChOvEkA_KoLa
                      А по темата доколкото аз знам Алфа 6 е юбилеен модел на Алфа Ромео и малко хора знаят за съществуването и. Когато е излезнал модела Алфа 6 е била една от най-скъпите коли. Предполагам, че затова поддръжката и не е никак евтина и в днешно време.
                      Мислиш ли да я стягаш?
                      BMW e39 facelift

Comment

Алфа 6 по София

Имаше една сива Алфа 6 в Горубляне без мотор, ама беше преди доста години. В Изток имаше една много хубава тъмно синя двулитрова с бронирани стъкла. Собственика и искаше 3000 лв преди 3 години и малко по-късно колата изчезна. Имаше и една сребриста която съм зад блок разположен до Сливница между Константин величков и моста над Захарна Фабрика. Най-жалкото е че преди време в мобилето имаше една червена Алфа 6, на която собственика и беше написал че разменя за 4 джанти с гуми 14 цола за Опел Вектра - ебаси безобразието.

Comment

Алфа 6

Честно казано ще я реставрирам. Мислих да я продам, щото ми станаха много колите, ама се отказах.

Comment

E това е.....

http://cgi.ebay.de/Alfa-Romeo-Alfa-6_W0 ... dZViewItem

Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                            X