Известие

Collapse
No announcement yet.

Преработване на окачването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преработване на окачването

Какво ще кажете за този ъпгрейд на окачването при АЛФА 75, Джулиета и т.н.

http://denovich.org/alfa/sikand_mti/milano.html

http://denovich.org/alfa/sikand_mti/milano.html

Иска ми се да ги сложа тези шарнири за отпред.Били същите като на Джулия и Спайдер, ала в Александър Ауто ми казаха, че нямам шанс да ги намеря
    Alfa Romeo 75 24V

Нещо явно не се отварят картинките които искаш да ни покажеш.
    Иначе Джулия и Спайдър Дуето са вече олдтаймери и части за тях се предлагат само от разни реставратори и то на дста дебелжки цени.
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Съжалявам. Пробвайте така сега. :

http://denovich.org/alfa/sikand_mti/clo ... wt1096.htm

http://denovich.org/alfa/sikand_mti/clo ... wt0297.htm
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Сега разлобявам моята Жулиета - всичко и е в ред но ламарините се свършиха..

Comment

мисля 4е с уни бала на де диона ще се поизпотиш ама с шарнир вместо тампоните на горния носа4 мисля 4е много добре си се ориентирал може да стане и то няма да е скъпо! направи го и после ще ни отвориш с какъв шарнир как то4но си го напраил
          успех

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
            мисля 4е с уни бала на де диона ще се поизпотиш ама с шарнир вместо тампоните на горния носа4 мисля 4е много добре си се ориентирал може да стане и то няма да е скъпо! направи го и после ще ни отвориш с какъв шарнир как то4но си го напраил
            успех
            В тази страница пише, че шарнирът е от серии 105-115 на Алфа Ромео. До колкото знам това са Джулия и Спайдер. Онзи ден бях в Александър Ауто. Видях имат го в каталога, но моделите били твърде стари и нали се сещаш И поръчка не можело. И на стамболииски са ме връщали за това
            Някой да има идея от къде мога да ги купя тези шарнири? Навит съм и на втора употреба дори и да са на кола сам ще си ги сваля, ще ги рециклирам и после ясно.
            Някой може ли да помогне поне къде да търся
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Никой ли не може да ми каже къде мога да ги намеря тия шарнири? Да не се окаже, че трябва да тръгна по магазините със снимка на шарнира и шпилката от тампона в ръка

Няма ли някакъв голям магазин където има всякакви шарнири? Трябва да става от нещо?
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

а защо си мисля 4е горния шарнир на алфа75 е доста прили4ащ на тоя които ти трябва защо не провериш

Comment

това което гледаш е горен шарнир от 75 след 89год струва 18 лв :wazuup:

Comment

Добре тогава някой може ли да даде един такъв разбит шарнир да направя пробата. И ако стане обещавам да дам подробни снимки преди след и т.н. И после задължително
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

пога да ти дам но е със носача саляи си го ти

Comment

Става. Даваш ми го с носача аз си свалям разбитият шарнир и ти връщам носача. Пробвам ако става добре ако ли не продължавам с търсенето. ОК?
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

става пусни ми лс да се разберем

Comment

аиде де деистваите

Comment

А между другото на мен вече всичките ми приятели ми се смеят и ми викат "Универсален модификатор". Та се чудя дали да не си го добавя в подписа .Пълен съм с идеи Не се знае до къде ще стигна с тоя горен шарнир от 75-ца, утре ще разбера . До тогава ми хрумнаха още две идеи към тази тема. По първата: Някой може ли да разкаже нещо повече за полиоретаноите втулки. Знам, че вече е говорено за тях в раздела за 155, но не можах да се ориентирам както трябва в онзи сайт .Някой слагал ли е такива втулки или да има впечатление от кола с такива. По втората - за сега още не съм я избистрил, но обещавам да я споделя като и дано съм полезен и на други.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X