If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, моля кажете ако имате опит или някакво предположение, дали след като си набавя подходящите джанти ще мога да карам с гуми 195/60/15 или ще опират
ми аз на алфетата съм със 195/70 14 - и не опира никъде само кат завия максимално и натисна спирачките малко жули в прага ма той е пласмасов и нема ядове
Добре, а къде можеше да видя с какви гуми излиза оригинално колата? В нета има предостатъчно калкулатори за гуми. Трябва до два дни да реша какво правя защото ако купя чисто нови джанти и после опира ще станете свидетели на първата Джулиета с преправяни вежди. Малко ми е акъла и почвам с флекса
абе оригинално трябва да си 185/70 14 т.е. диаметъра на колелото трябва да е okolo 615см - тез дето искаш да слагаш са точно 615 така че не би трябвало да имаш ядове
Според калкулаторът на http://www.boriana-bg.com/ няма да има разлика ако е била оригинално 185/70/14, а ако е била 175/70/14 разликата и +7 мм в радиуса. Така, че всичко е ОК , а колко "J" да са джантите?
Ходих в една гумаджииница в Дружба. 100 лева на джанта 4х98 15' само, че изобщо нямало 7J най-много 6.5J На всяко следващо място където отида все по-дебела цена ми казват
Comment