Известие

Collapse
No announcement yet.

Болтове на полуоските за 75-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Болтове на полуоските за 75-ца

Колеги, кажете къде мога да намеря такива болтове. В събота брат ми си купи нови дискове за отзад на неговата 75-ца ама при развиването на полуоските е станала салата. Обиколих сумати магазини за крепежни елементи, но навсякъде вдигат рамене.
    Alfa Romeo 75 24V

болтове

Във Вюрт ходи ли?
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Не,но не съм сигурен дали брат ми не е ходил. Къде е Вюрт да отида?
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

болтове

Е,колега,половината магазини в София ги знам,ама другата половина ми се губят.Дай параметрите на болтовете-диаметър на резбата,сила на затягане(пише си на главата),дължина на болта,на резбованата част и др,аз ще проверя в Благоевград
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Става ли да ти дам размерите утре, че сега съм на работа .Иначе на главата на винта трудно ще пише нещо защото е с вътрешен шестограм
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

зна4и и аз съм имал проблем с тея болтове и мнооого ги търсих но.........
            та моят съвет е от крепежни елементи си земи болтове със същия индекс за якост и ги даи на стругар да ти ги нареже(резбата е 8/1)а другия вариант ти е от некоя баба да повле4еш

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              зна4и и аз съм имал проблем с тея болтове и мнооого ги търсих но.........
              та моят съвет е от крепежни елементи си земи болтове със същия индекс за якост и ги даи на стругар да ти ги нареже(резбата е 8/1)а другия вариант ти е от некоя баба да повле4еш
              Реших си проблемът като ми се наложи да се сблъснам с един чичо-байчо-стругар. Винтовете са готови и инсталирани най-накрая Това ме навежда на мисълта за един оффтопик. Често ми се налага да ползвам услугите на стругар и направо откачам. До скоро ползвах един в банишора - Славчо поради простата причина, че го познавам отдавна и той много неща ми е наравил. И работи и в неделя. Обаче не съм доволен от него. Тоя с винтовете също се Дайте някой свестен, близо до лозенец
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
              X