Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Alfetta & Giulietta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Alfetta & Giulietta

Здравейте,
    Много ми хареса една от предишните теми свързана с Алфа 6. В нея някои членове на клуба споделиха за това, къде в София са виждали такива автомобили. Прави ми мпечатление, че доста по-популярните по принцип Alfetta и Giulietta от тези години също вече много рядко се срещат по нашите пътища, а запазените и хубави такива се броят на пръсти. Предлагам всеки, който има време и желание да сподели тук къде в София или в страната е виждал такива автомобили. Мисля че тази информация би била полезна за всеки, който харесва тези модели. Благодаря Ви предварително.

adj

трябва ми спешно ляв шенкел за алфа ромео Gulietta двулитрова пишете ми на miss_jecky@abv.bg 0884257185

-------------------------------------------
    Писането не кирилица тук е задължително!
    tarsq chasti za alfa romeo gulieta 2.0 nai veche desen shenkel i generaciq s kolektorite

Comment

Re: Alfa Alfetta & Giulietta

Първоначално публикувано от Peter Panov
      Здравейте,
      Много ми хареса една от предишните теми свързана с Алфа 6. В нея някои членове на клуба споделиха за това, къде в София са виждали такива автомобили. Прави ми мпечатление, че доста по-популярните по принцип Alfetta и Giulietta от тези години също вече много рядко се срещат по нашите пътища, а запазените и хубави такива се броят на пръсти. Предлагам всеки, който има време и желание да сподели тук къде в София или в страната е виждал такива автомобили. Мисля че тази информация би била полезна за всеки, който харесва тези модели. Благодаря Ви предварително.
      Е, аз имам Алфета! Виж Alfetta 2.0 Reload

Comment

Working...
      X