Известие

Collapse
No announcement yet.

Gtv 2000 в Мобиле-то

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Gtv 2000 в Мобиле-то

От десетина дни има обява в мобите-то на едно GTV.

Външно изглжда доста лачена.

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Някой виждал ли я на живо...

Ако е добра дано попадне на сектант.

Поздрави
    Alfa romeo Alfetta 2.0 QO
    Alfa Romeo 90 V6 2.5 QO

Аз! Съм я виждал на живо... моето лично мнение е - ПО ДОБРЕ НЕ. Изглежда лачена, но реално няма купе. Аз лично съм бъркал с пръст през вратите, коша и пода на багажника. Преди години е пребоядисвана много некадърно и е плескано кит върху ръжда и сега е надигнало.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Брее Венци ти пред компа ли живееш бре... веднага светкавичен отговор ) .

Има една друга в мобилето още ... ама и цената и е доста по...

5500 ойро.

Абе за съжаление малко ценители с пари има.

Съжалявам за офтопика, ама не е излишно да се кажат мнения за тва което се предлага за да няма прецакани сектанти
      Alfa romeo Alfetta 2.0 QO
      Alfa Romeo 90 V6 2.5 QO

Comment

Бат Венцо наблюдава раздела из късо
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

75ts

трансаксиалния сектант маи винаги е прееб[/quote]
          75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
          75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
          75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
          75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

не съм на това мнение :P

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

А аз изпуснах нишката.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

75ts

не съм на това мнение
                да ти си изключение,дано и аз скоро стана

Comment

от собственика

регистрирах се във форума поради една единствена причина - прочетох мнението на "специалиста", който "бъркал" през вратата на моята красавица )) в Банишора...
                  в първия момент се подразних, че обиждат колата, която винаги съм искал да имам, но после се замислих и реших да отговоря....
                  Няма нищо лично, но въпросния господин защо не ми се обади преди "да бърка през вратата"....мисля си че не е редно да прави това без мое присъствие....Освен това можехме да си поговорим за автомобила......ако наистина искаше да научи нещо за него.....ноооо няма значение )))
                  В интерес на истината обадиха се хора по обявата.....какво сме си говорили .... )).....имаше и интерсни неща.
                  Зная че има много фенове на марката, които не разполагат с необходимите средства, но ми е омръзнало да ме търсят непрекъснато хора, които казват "дай да ти дам 1000лв и ми я давай" )) Въпроса не е до парите.....и това ще го разбере всеки който наистина се нарича почитател на фирмата. Когато аз я купувах не питах колко струва, а само "продава ли се" )))
                  Pgb

Comment

.....та да продължа....)
                    Купих я от БГ. От Илчо, журналист, сигурно е известен и го познавате. Платих я 3000лв. без да се замисля. Защо ли? Явно има защо ))
                    Напълно съм наясно колко пари съм дал и какво ще ми струва да я възстановя, така като аз искам...Карал съм я само няколко пъти за да я усетя и да разбера, че тази кола има потенциал....
                    Първо: купето наистина е изгнило (особено по пода), има доста работа, ако някой наистина иска да я направи качествено....ноооооо има две неща които ме успокояват - имам още една ударена със абсолютно здрав под и странични панели. Проблем са само калниците - за смяна са. Второто хубаво нещо е, че колата няма удъри (колко такива има в БГ, сигурно не повече от пръстите на едната ми ръка).........
                    И не на последно място реставрацията не ме плаши, та това е основната тръпка - да видиш как от нищо става нещо....това не можеш да си го купиш с пари )))).
                    Аз размислих и реших да не я продавам или ако това се случи аз да избера чавека на който да я дам......
                    Напролет мисля да я започвам - вкарвам я в гаража и....може да я правя 3 години, но искам да я видя в пълния и блясък....такава кавато си я представям.
                    Pgb

Comment

Приятел, не съм никакъв специалист! И съм бъркал във вратата на тази кола много преди ти да я купиш . Ако някой ти е напревил нови дупки във вратите нощес не съм аз. Спирам до тук защото, ако продължа ще решиш, че искам да те обидя.
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

ОК
                        Pgb

Comment

75ts

здрасти колега,добре дошъл у сектата

ако се обиждаш когато някой казва че колата ти е ..........................
                          се замисли дали наистина я обичаш и дали това е твоята кола

иначе успех с реставрацията дано стане това което искаш

Comment

.....благодаря за пожеланието

Едно уточнение - не съм обиден, просто .....няма значение, явно в този форум се чете през редовете )), ето защо досега не съм се регистрирал
                            ....а и още нещо думичката "секта" и "сектант" нещо не ме кефи....
                            предпочитам почитател на марката....айде лека ))
                            Pgb

Comment

Вярно и на мен яко изродско ми звучи секта.Чак се плаша.Не ме кефи определено!
                              75 2,0 '85
                              75 2,0 TS
                              Corsa A 1,4
                              Corsa A 1,6 GSI

Comment

Working...
                              X