Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfetta 2.0- RELOADED

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Старата "Уатс" щанга и рециклираната:

Вече и с нови втулки на реактивната щанга:

Новите спирачни апарати и тръбички:

Сменени са тампончетата и планките на педала на газта:

Главата вече е на мястото си. Регулирана и си чака карбураторите:
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Ле лееее тия апарати наистина ли са нови
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

какво стана тука има ли нещо ново
        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
        sigpic
        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90
          какво стана тука има ли нещо ново
          Нови неща има и ще снимаме просто отделихме повече време на АМЕРИКАНСКОТО ГТВ 1800 иза сега се работи усилено и по двата автомобила

Comment

Медбой, винаги ми е било любопитно аджеба колко пари излиза една такава реставрация? Поне порядък?
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки
              Медбой, винаги ми е било любопитно аджеба колко пари излиза една такава реставрация? Поне порядък?
              Колега КОКИ,малко ще ми е трудно да ти дам отговор на това за което ме питаш ,защото като първо в нашият ЕКИП колегата ми е счетоводителят а АЗ лично се занимавам с организацията и по голямата част от работата . В една ЦЯЛОСТНА или ЧАСТИЧНА РЕСТАВРАЦИЯ (ВРЪЩАНЕ КЪМ ЖИВОТ )За една КЛАСИКА участват още доста лица и фирми които дават своят безценен принос , лошото за МЕН е че трудно контролирам финансите и за мен е МНОГО важно всичко по автомобилът да бъде идеално и понякога за съжаление надскачаме определеният лимит и за това не мога да ти отговоря точно но мога да ти дам един ПРИЯТЕЛСКИ съвет АКО НЯКОЙ РЕШИ ДА ВЪЗТАНОВЯВА КЛАСИКА НА АЛФА то тя трябва да се избира много внимателно ,по добре за повече пари нещо ЗАПАЗЕНО от Европа отколкото ДА СЪЖИВЯВАШ МЪРТАВЦИ В Бг.ПОЗДРАВИ!!!

Comment

по добре за повече пари нещо ЗАПАЗЕНО от Европа отколкото ДА СЪЖИВЯВАШ МЪРТАВЦИ В Бг.

Напълно съм съгласен с тебе Краси и някой ден(дано по-скоро) и аз ще си докарам нещо от Европата

Справка:Старт от скрапа

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
                  по добре за повече пари нещо ЗАПАЗЕНО от Европа отколкото ДА СЪЖИВЯВАШ МЪРТАВЦИ В Бг.

Напълно съм съгласен с тебе Краси и някой ден(дано по-скоро) и аз ще си докарам нещо от Европата

Справка:Старт от скрапа
                  Да ,Данчо приятелю ти сам видя а и аз като теб в по ранните ми проекти съм се сблъсквал с абсолютно същите проблеми , и те са за съжаление такива че в България от тези години са минавали ЯКО оксижени и некомпетентни майстори и това което е останало за поколенията е само СКРАБ (ЖАЛКО )жалко че не сме запазили и малкото което сме имали в източният блок. В ШВЕЙЦАРИЯ има много запазени АЛФИ , в провинциалните райони на Италия също , в ХОЛАНДИЯ има много АЛФИ. ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ АЛФИСТИ!!!!!

Comment

Working...
                  X