Приятели попаднах на един каталог от едно време с аксесоари за 90-ка. И ми си прищя да се сдобия с оригиналния куфар и радиото. Дайте идея къде да ги търся. В e-bay няма. А за нещастие отново се случва така да почвам да искам нещо толкова много, че се самонавивам все повече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся аксесоари за Алфа 90
Collapse
X
-
Напълно го разбирам Венци
Здравейте,
това ще ми е първият пост. Естествено не можах да не почна от темите относно моят автомобил. Напълно го разбирам Венци. В книжките, които дойдоха с моята 90-ка го има и този каталог, който описва аксесоарите и екстрите. От там се размечтах за оригинални лети джанти, антена, че даже и за климатик. Поне спортният волан са ми сложили!Куфарчето не е само за радиото, а за документацията и глезотийки като ръкавици за шофиране Алфа Ромео и слънчеви очила Алфа Ромео. Глезотийки, които и на мен ми се прищяха.
Всъщност италианеца си ги взе най-нахално тези неща, заедно с радиото, а на мен ми остави каталога да плакна очи.
Та разбирам го Венци, ще му стискам палци да си намери каквото търси, но италианците са доста прибрани, та си им трябват куфарчетата явно.Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=AfY79PA1QeY к олеги ето тука участва и куфара гледаите внимателно аз настрахнахAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
И аз!
Чак накрая разбрах, защо шофьора си играе с волана.Било жена! Аз не мога да карам на друга позиция, освен на най-вдигнатото, иначе не се събирам, нали съм дългуч.
Куфарчето е супер, ама го предпочитам пълно с нещата от на Венци аватара.
Абе, поне едно време от клипчето почнах да си мисля, че автомобила ми е дамски.Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Tshttp://www.youtube.com/watch?v=AfY79PA1QeY к олеги ето тука участва и куфара гледаите внимателно аз настрахнах
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
Comment