Известие

Collapse
No announcement yet.

Една 90 в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги,
    срам не срам, ще казвам.
    Решил съм да продавам 90-така. Нямам необходимите средства и технически познания и умения, за да я поддържам, а ме е жал така. Ще ми се да я продам на някой от форума, ако може и от Пловдив, който да се грижи добре за нея.
    Давам я за 1700 като давам и 4 лети джанти с четири зимни и четири летни гуми - 16 ки. Пет стоманени джанти с три летни и две зимни гуми.

По двигателя - давам гарнитура за капака. Сменил съм свещите и кабелите преди месец и половина. Моторът си работи перфектно. Колата има забележки - ръжда по вратите, долу. Един пробит заден калник. Не е удряна. Пали с поставен на контакт ключ и натискане на бутон. Има си и дизайнерско стерео от Порше. :P Електрически предни стъкла и халогени, чупещ се волан, бордови компютър. Ама тези неща вие си ги знаете.

Късметлията получава и каталог за екстри на Алфа Ромео 90 и други интересни книжлета с нея.

Още не съм пуснал в мобилето обява, първо се обръщам към вас тук.
    Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
    Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.

Comment

75ts

олеле защо бре колега се предаде толко бързо,размисли все още има време.
      пусни снимки отвън на купето ако можеш
      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

как ги качвате тези снимки бре колеги

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
          лесно когато пишеш отговор след като напишеш суопщението си отиваш по надолу там кудето пише добавяне на фаил и там цукаш на BROWSE и намираш снимката и даваш ок и готово ако не е от друго и това си го забелязал се пак имаш 150 мнения
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic
          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90
            Първоначално публикувано от galinves71
            лесно когато пишеш отговор след като напишеш суопщението си отиваш по надолу там кудето пише добавяне на фаил и там цукаш на BROWSE и намираш снимката и даваш ок и готово ако не е от друго и това си го забелязал се пак имаш 150 мнения
            благодаря все пак но винаги ми дава някаква грешка незнам що

Comment

И така....
              Днес пристигам на срещата в Пловдив с пробит маркуч за антифриз и образувам малко гьолче, достойно за притеснение. Колегата Solar предлага помощ и маркуч от раз - отзивчив както винаги. След срещата се занесохме към неговия бокс, щото аз такъв нямам и там сменихме не само маркуча, не само вакумните тръбички на карбураторите, ами и най-накрая гарнитурата на капака. Прословутите гумички за които говорихме си бяха чисто здрави и на мястото! Голямо облекчение!
              Отне ни около 4,5 часа с чакането да изстине, с тестването, но най-зорно беше да намерим подходящ маркуч. Както и да е, огромни благодарности на колегата за помощта, терена и всичко! Ся се поуспокоих малко, друго си е човек да получи едно рамо. Може и да ми е минала лудостта с продаването.
              Ето ви и две калпави снимки от телефона.

Comment

аз бях само в ролята на наблюдател колегата свърши по4ти цялата работа
                само не казваи от къде изскубахме новия маркуч

Comment

75ts

Бравос колеги.Колега дано наистина си размислил с продаването на 90-та

Късмет занапред
                  75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                  75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                  75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                  75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Размислих. Така и така няма интерес към нея, а и 1500 лв. си е направо подарък.
                    Освен това тази сутрин ме докара на работа....ех, тая возия, това усещане. Дълго чаках, щото вчера ми падна акумулатора, защото съм заплес и днес я покарах за пръв път след ремонта.
                    Пък и едно нещо, като си бърникал по него ти е по-скъпо. Това разбрах аз.
                    Между другото, Solar много скромничи.

Comment

Значи следващият път като решиш да я продаваш ще дойда пак до Пловдив. Ще ти разглобя колата на парчета. Така хем няма да можеш да я продадеш, хем ще ти стане по-скъпа докато си я сглобиш. Ще ви дърпам ушите на всичките дето искате да си продавате колите!!!
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Бай Дъ Уей, Бат Венци всеки път като ти видя подписа и се сещам за приятното возене Дано скоро и аз да имам с какво да повозя
                        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

BTW
                          Да сме живи и здрави пак ще дойда и за повече време и повече возене . Следващият път да сме повече трансаксъли на среща в Пловдив.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                            BTW
                            Да сме живи и здрави пак ще дойда и за повече време и повече возене . Следващият път да сме повече трансаксъли на среща в Пловдив.
                            А дано Ще чакаме !
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                            X