If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мнооого ми харесва тая традиция със завойчетата, няма толкова вкусна бира, дето да замести кефа от карането
ето така се представя един авто-клуб/форум, не че нещо за срещите на маса, ама някак си това е по-авто
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
mim както винаги ... за пореден път да се повторя ... снимките ти са супер
Звезделине ... , благодаря ти за возенето в Берлината ... мн0о0ого ми хареса колата
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Аз мисля, че е крайно време следващия път да направим една разходка през деня в почивните дни. Честно казано возенето след срещата още ми държи ... влага
Срам ! Миналата среща си опропасти от гадното време, което почти успя да ни издави. За съжаление не можах да се върна на време от Пловдив за да събера всички, които са минали за малко и по различно време. Както и да е.
Следващият вторник - 5 август от 20:30 на паркинга пред магазин "Лабиринт" - сбирка .
Надявам се, че времето ще бъде благосклонно към нас.
Моля и вие бъдете към мен, защото ще съм с Фиата: boxed: , 90-та тези дни влиза за обслужване.
Срам ! Миналата среща си опропасти от гадното време, което почти успя да ни издави. За съжаление не можах да се върна на време от Пловдив за да събера всички, които са минали за малко и по различно време. Както и да е.
Следващият вторник - 5 август от 20:30 на паркинга пред магазин "Лабиринт" - сбирка .
Надявам се, че времето ще бъде благосклонно към нас.
Моля и вие бъдете към мен, защото ще съм с Фиата: boxed: , 90-та тези дни влиза за обслужване.
И аз мое мина с Фиата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment