Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи на сектата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Abarth, червената красавица е на един голям фен от Младост. В тяхното семейство имат три 75-ци .
    Ето и снимките, които стават за пред хора
    Attached Files
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Момчета и момичета, времето между предишната и следващата среща се изтъркули. Утре вечер отново сме на линия!
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Утре е вторнииик! Хем е ред, хем ни се пада да се съберем! Заповядайте!
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Имаме идея да започнем да правим срещите всеки петък. Така, че след като този вторник пропуснахме, утре - петък - пробна петъчна среща да видим как ще се получи. Малко по-рано от 20:00 часа, защото много рано се стъмва. Заповядайте на старото място ОМВ-то до тунела в Люлин.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
            Имаме идея да започнем да правим срещите всеки петък. Така, че след като този вторник пропуснахме, утре - петък - пробна петъчна среща да видим как ще се получи. Малко по-рано от 20:00 часа, защото много рано се стъмва. Заповядайте на старото място ОМВ-то до тунела в Люлин.

Aз може ли да дойда? Да погледам истинските алфи.
            Имам малко работа към 19.00 и после ще гледам да намина 20.00-20.30.

П.П. Споко ще паркирам 164-ката по настрани
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Много приятна и ползотворна среща се получи с лачени КЛАСИЧЕСКИ АЛФИ и биричка ,жалко че МИМ я нямаще щеще да има какво да снима ,за радост нашият колега ЮЛИ също се оказа запален ФОТОГРАФ и надявам се скоро ще пусне снимки от срещата ПОЗДРАВИ !!!
              -Аз си мисля нещо, мисля си .
              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

аз бях , но следващия път няма да мине без мен
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз се извинявам, че не дойдох особено след любезната покана на madboy, но останах без книжка миналата седмица и сега ставам само за баласт!
                  Но следващият път ще се постарая сериозно да съм там.
                  Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                  Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                    Abarth, червената красавица е на един голям фен от Младост. В тяхното семейство имат три 75-ци .
                    Ето и снимките, които стават за пред хора
                    кви са тея фиати на сектантска среща
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Здрвейте!
                      Ето снимки и от мен. Аз бях в петък без кола но поне с апарат
                      http://www.nikonec.snimka.bg/album.php?album_id=293994

Comment

• Първоначално публикувано от julian Покажи съобщение
                        Здрвейте!
                        Ето снимки и от мен. Аз бях в петък без кола но поне с апарат
                        http://www.nikonec.snimka.bg/album.php?album_id=293994
                        БРАВО!!!Последната среща беше много ЯКА и ГОТИНА и ЕСТЕСТВЕННО БИРАТА И ГОТИНОТО НАСТРОЕНИЕ БЕШЕ ОСНОВАТА !!!И ЕСТЕСТВЕННО АЛФА 75-3000 АМЕРИКА на колегата НИКИ който с уникални УСИЛИЯ е подготвил автомобилът си ,за радост на всички МАНИАЦИ НА ИЗКУСТВОТО АЛФА РОМЕО ....

Comment

• Утре вечер е петък вечер
                          Изкарвайте бабите ягите да ги съберем на ОМВ-то . Пешката, да не се ослушва, Choveka Kola - нищо, че ще е без шестицата. Фотографи и фотографки, обичайни заподозрени и необичайни подозрителни. Bat Vas беше минал миналия път - да заповяда пак . Григореееее, ела да ти издърпаме ушите, че се подмотаваш със 75-та. Всички други знайни и незнайни да не изброявам защото сме много и ще пропусна някого. Елате да напълним по някоя бутилка с въздух дали от бира или от сок от моркови.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                            Утре вечер е петък вечер
                            Изкарвайте бабите ягите да ги съберем на ОМВ-то . Пешката, да не се ослушва, Choveka Kola - нищо, че ще е без шестицата. Фотографи и фотографки, обичайни заподозрени и необичайни подозрителни. Bat Vas беше минал миналия път - да заповяда пак . Григореееее, ела да ти издърпаме ушите, че се подмотаваш със 75-та. Всички други знайни и незнайни да не изброявам защото сме много и ще пропусна някого. Елате да напълним по някоя бутилка с въздух дали от бира или от сок от моркови.
                            Ммм ,да много си прав

Comment

• Хубава срещичка се заформи.Доста лица се отчетоха,и доста се проточи срещата,имайки в предвид кое време е/01:45/.Абе доста си поприказвахме.
                              Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 01:48.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Даите Снимки

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X