If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаме идея да започнем да правим срещите всеки петък. Така, че след като този вторник пропуснахме, утре - петък - пробна петъчна среща да видим как ще се получи. Малко по-рано от 20:00 часа, защото много рано се стъмва. Заповядайте на старото място ОМВ-то до тунела в Люлин.
Имаме идея да започнем да правим срещите всеки петък. Така, че след като този вторник пропуснахме, утре - петък - пробна петъчна среща да видим как ще се получи. Малко по-рано от 20:00 часа, защото много рано се стъмва. Заповядайте на старото място ОМВ-то до тунела в Люлин.
Aз може ли да дойда? Да погледам истинските алфи.
Имам малко работа към 19.00 и после ще гледам да намина 20.00-20.30.
Много приятна и ползотворна среща се получи с лачени КЛАСИЧЕСКИ АЛФИ и биричка ,жалко че МИМ я нямаще щеще да има какво да снима ,за радост нашият колега ЮЛИ също се оказа запален ФОТОГРАФ и надявам се скоро ще пусне снимки от срещата ПОЗДРАВИ !!!
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Аз се извинявам, че не дойдох особено след любезната покана на madboy, но останах без книжка миналата седмица и сега ставам само за баласт!
Но следващият път ще се постарая сериозно да съм там.
БРАВО!!!Последната среща беше много ЯКА и ГОТИНА и ЕСТЕСТВЕННО БИРАТА И ГОТИНОТО НАСТРОЕНИЕ БЕШЕ ОСНОВАТА !!!И ЕСТЕСТВЕННО АЛФА 75-3000 АМЕРИКА на колегата НИКИ който с уникални УСИЛИЯ е подготвил автомобилът си ,за радост на всички МАНИАЦИ НА ИЗКУСТВОТО АЛФА РОМЕО ....
Утре вечер е петък вечер
Изкарвайте бабите ягите да ги съберем на ОМВ-то . Пешката, да не се ослушва, Choveka Kola - нищо, че ще е без шестицата. Фотографи и фотографки, обичайни заподозрени и необичайни подозрителни. Bat Vas беше минал миналия път - да заповяда пак . Григореееее, ела да ти издърпаме ушите, че се подмотаваш със 75-та. Всички други знайни и незнайни да не изброявам защото сме много и ще пропусна някого. Елате да напълним по някоя бутилка с въздух дали от бира или от сок от моркови.
Утре вечер е петък вечер
Изкарвайте бабите ягите да ги съберем на ОМВ-то . Пешката, да не се ослушва, Choveka Kola - нищо, че ще е без шестицата. Фотографи и фотографки, обичайни заподозрени и необичайни подозрителни. Bat Vas беше минал миналия път - да заповяда пак . Григореееее, ела да ти издърпаме ушите, че се подмотаваш със 75-та. Всички други знайни и незнайни да не изброявам защото сме много и ще пропусна някого. Елате да напълним по някоя бутилка с въздух дали от бира или от сок от моркови.
Ммм ,да много си прав
Comment