Известие

Collapse
No announcement yet.

75 turbo-?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 75 turbo-?

имам въпрос за турбото.Колеги защо когато беше студено времето исхвърляше маслото през ауспуха направо бял дим а сега когато е топло нямам никакви проблеми.Дали може да е от турбото?
    Когато ми се случи за първи път свалих маркуча за въздуха и с ръка завъртях перките и се оправи.
    За ремонт ли е?
    Нещо от маслото ли да замръзва?

Според мен турбото е за ремонт
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

май никой не може да ми помогнете

Comment

колега моита ми пражи сащият номер заради маслото много е танко 10в 40 и турбото на ниските обороти ми го похапва !
        Който го няма в главата го има в краката , а там е ГАЗТА!!!
        Алфа Ромео 75 2.0 Турбо

Comment

Тази тема е на повече от 4 години, а колата отдавна я няма
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

В същност основната част от колата си я има в едно по-малко ръждясало "жилище".
            Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
            Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Дай малко информация, какво се случва, какви са идеите, продават ли се нещата
              2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Мнем, всичко си се пази, включително и оригиналната електроника и колектори... Колата в момента отлежава очаквайки едис запалване... Ако на някой нещо му трябва по принцип за 75 имам разни работи - врати, скорости, мост, това - онова...
                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
                X