If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
madboy, остави момичето! Тя върви по правилния път , ако кривне ще я върнем. Трябва да направим една по-масова класическа проява за привличане на още фенове.
madboy, остави момичето! Тя върви по правилния път , ако кривне ще я върнем. Трябва да направим една по-масова класическа проява за привличане на още фенове.
АЗ винаги съм с ТЕБ с най голямо удоволствие
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
първо точно те тея 75 джулиета 90 алфета и прочие транс аксъли не са тетолко те сложни и супер трудни за работа и обслужване както твърдят некои хора
със тази непосилна задача във ремонта на трансаксъла не е задължително да си ядрен физик с три виши
спокоино се справят срено интелигентни хора на които ръцете не са във там де
Има нещо , което ме привлича в старите автомобили ... нещо , което липсва в новите модели на всички марки Според мен в онези години е обръщано по-голямо внимание на изкуството като цяло
И аз си спомням като малък за пръв път се качих на Алфа точно на 75(по това време Тате караше служебна такава) и адски много и се кефех и ми пълнеше душата когато Татко ме возеше. И си казвах някои ден ще си имам Алфичка и те така до сега. Ама ко да праиш сектантска му работа..слушаите сърцето то никога не лъже! Поне в повечето случaи
Comment