If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tази сигурно я знаеете,но ми стана едно болно и жално и реших и аз да и отделя два реда.Мотора е 2.5 дизел(оборотомера е до 5500).Намира се в Зона Б-5 бл.14 ул.Одрин
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Наистина колко отчаяно гледа горката. Сигурен съм, че желае един нов собственик като например Venci или Madboy.
Аз,КОЛЕГИ разглеждах въпросният автомобил преди около две години ,колата беше в добро техническо състояние ,малко неплатени данаци ,някой липси ,салонът е много запазен ,просто не харесвам фейслифта с тези пластмаси и допълнителни лайсни някък изкуственно стои .Имам предпочитания към старият модел с V6 моторите и четирите фара и старите брони а също предпочитам бензиновите двигатели , а този автомобил е с петцилиндров 2,5дизел на VM(Vancini&Marteli)Sistem ,който въобще не е лош двигател стига да е в добро състояние ,а този е отварян и сменявани две бутала и цилиндрови втулки , иначе колата не е лоша и в БЪЛГАРИЯ има не повече от 5 бр.от този модел
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Наистина колко отчаяно гледа горката. Сигурен съм, че желае един нов собственик като например Venci или Madboy.
Аз,КОЛЕГИ разглеждах въпросният автомобил преди около две години ,колата беше в добро техническо състояние ,малко неплатени данаци ,някой липси ,салонът е много запазен ,просто не харесвам фейслифта с тези пластмаси и допълнителни лайсни някък изкуственно стои .Имам предпочитания към старият модел с V6 моторите и четирите фара и старите брони а също предпочитам бензиновите двигатели , а този автомобил е с петцилиндров 2,5дизел на VM(Vancini&Marteli)Sistem ,който въобще не е лош двигател стига да е в добро състояние ,а този е отварян и сменявани две бутала и цилиндрови втулки , иначе колата не е лоша и в БЪЛГАРИЯ има не повече от 5 бр.от този модел
Айде бе, за една маска ли си Тази кола те иска и много скоро ще се превърна в качествена класика
Да, Колеги и мене ме иска и ВЕНЦИ и др. колеги се облизват , знайте че СЕКТАТА нищо не пропуска ,обаче имам два ПРОЕКТА много важни за мен преди тава .Първо да си довърша ДЖУЛИЕТАТА за която в последно време за жалост намирам по малко време и след това ме чака другата ми ЛЮБИМА (дано само жена ми не го прочете )моята втора любов АЛФЕТТА ,за която се приготвям психичиски , технически и финансово РАЗБИРА СЕ !!!
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
madboy, е ужасно прав за натрупалите се проекти. Всеки, който влезе в гаража ми и види моята Джулиета и ме пита: "Каква е тая кола?" "Защо седи разглобена" "Ама как така не си я направиш и да я караш?" Ако имах къде да ги складирам и консервирам и съответните финансови възможности щях да ги изкупя всичките.
madboy, е ужасно прав за натрупалите се проекти. Всеки, който влезе в гаража ми и види моята Джулиета и ме пита: "Каква е тая кола?" "Защо седи разглобена" "Ама как така не си я направиш и да я караш?" Ако имах къде да ги складирам и консервирам и съответните финансови възможности щях да ги изкупя всичките.
Напълно те разбирам пич.И аз имам една 75-ца в гаража и не мога да я събера по обясними причини.
Comment