Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво е това GTV 1,2 boxer в Мобилето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JJJ
    Първоначално публикувано от vikoalfa
    Първоначално публикувано от madboy
    Няма такава кола ,особенно ГТВ ,За всички години произведени са само с големи мотори , ащо се отнася за боксера той идва от други заводи които не са в МИЛАНО
    Откъде идват?Стана ми интересно наистина,щом не са от Милано от къде?
    От Южна Италия „Pomigliano d'Arco”
    Да, колегата е абсолютно прав.Завода ,създаден заедно с FIATпрез 1972г.в областта КАМПАНИА близо до НАПОЛИ ,ЮЖНА ИТАЛИЯ ,има за цел произвотството на евтини масови автомобили и като основен модел на марката ALFA е заложен автомобилът ALFA SUD .Негов създател (също и на ALFA33) и гл .инженер е РУДОЛФ ХРУСКА , който с още 27 специалисти от АЛФА и ФИАТ създават един проект за около 300 билиона лири (първоначално 276 бил. л.) за който и до ден днешен може да се спори ,дали е бил успешен или не ............
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Странното е колеги че основната причина за създаването на този завод е решението взето от Италианското правителство да спре емиграцията към големите промишлени зони.С тази цел е закупена площ от 240 хектара земя , като на нея освен завода е планирано да се построи летище на АЛФА РОМЕО и тестови център. Интересно е още да се знае че в началото по създаването на проекта АЛФА СУД и създаването на гамата БОКСЕРОВИ двигатели се работи и в лабораториите на МИЛАНО .........

Comment

Старите заводи , в които са произвеждани по голямата част от автомобилите на АЛФА се намират в околностите на МИЛАНО или по точно в градчето АРЕЗЕ и също ЛАИНАТЕ и ГАРБАНЕТЕ МИЛАНЕЗЕ , за жалост по голямата част от тях вече не съществуват (като заводи ) и са изоставени

Comment

Само за информация тази или поне като тази http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details я видях днес излизаше от към бензиностанцията на Лукойл при Суходол и изглежда много прилично.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
            Само за информация тази или поне като тази http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details я видях днес излизаше от към бензиностанцията на Лукойл при Суходол и изглежда много прилично.
            Колата е добра На мен ми харесва, защото е запазена ако съдим по снимките. Представете си я с едни лети 15-ки с гуми 195/50 и 1.7 16V. Сигурен съм че ще ви хареса :P

П.П: Джантите, с които е колата на снимките са ми слабост. Наистина най-обикновени, но изчистени. Ше си спретна едно ремарке с такива
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

Ето бе ето нашия човек.Той бил австриец по народност,по едно време шиткали Поршета с Абарт.Ето кво намерих за него не е много ама ... http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Hruska
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

проблема не е, че тая алфа е грозна. Проблема е, че почва да ми харесва.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Working...
                X