If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
върти сучи и пак на 75 не знам кво става ама нещо ме влекът та сега са 3 и се чудя коя да карам коя да продавам но все още съм в размисъл.
Може някой да я е виждал преди
много са ти яки и двете пази си ги и им се радваи това е моята мечта да имам наи малко 5 различни 75ици е но пак как се подурят толкова много си нямам и идея 1 е трудно за 2 става 2 пути по-трудно а за 5
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Много са яки и 2-те ...само че на червената единия мигач е жълт другият бял което е доста дразнещо както веждите на фаровете на синята ...иначе са много яки браво!
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Много са яки и 2-те ...само че на червената единия мигач е жълт другият бял което е доста дразнещо както веждите на фаровете на синята ...иначе са много яки браво!
е то и огледалата малко са различни цветове
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
е то и огледалата малко са различни цветове
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
тоза мигач се кана да го смена но все не намирам време вече за веждите си е до вкус,не че ми харесва но са ги сложили и не сум решил да ли да ги махна.
Comment